Nový interiér Boeingů 737-800 slibuje u KLM větší komfort, například více prostoru pro nohy

Všechny renovované Boeingy společnosti KLM 737-800 jsou vybaveny Wi-Fi technologií / KLM
Společnost KLM zahájila kompletní obnovu kabin čtrnácti letadel Boeing 737-800, a to jak Business Class, tak Economy Class. Repasovaná letadla, která se používají hlavně pro evropské lety, nabízí cestujícím více pohodlí a stylu a nižší spotřebu paliva, protože obnovená kabina váží o 700 kilogramů méně.

První letadlo s novou kabinou již bylo uvedeno do provozu, obnova všech interiérů letadel KLM série 737-800 potrvá do března 2022. Úpravy interiérů provádí divize KLM Engineering and Maintenance.

Nová ergonomicky tvarovaná sedadla pro Business Class a Economy Class nabízejí větší pohodlí a více prostoru pro nohy. Čalounění je vyrobeno převážně z recyklované kůže. Sedadla jsou v průměru o 20 % lehčí, což snižuje celkovou hmotnost kabiny o 700 kilogramů.

Tím se ročně ušetří 58 tun paliva a 184 tun emisí CO2 na letadlo. U všech čtrnácti letadel dohromady to představuje roční úsporu paliva 812 tun a snížení emisí CO2 o 2 576 tun.

Všechny renovované Boeingy společnosti KLM 737-800 jsou vybaveny Wi-Fi technologií. K využití této služby si cestující mohou zakoupit poukázky na bezplatném letovém portálu KLM, automaticky dostanou 30 minut připojení zdarma pro odesílání a přijímaní zpráv.

Každé sedadlo má svůj vlastní USB port pro nabíjení zařízení během letu. Větší horní přihrádky poskytují více úložného prostoru na palubě. LED náladové osvětlení vytváří svěží nebo uklidňující atmosféru – v závislosti na denní době.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama