Hotel Hippie Caviar je novým elektrickým obytným vozem od Renaultu

 
Další 4 fotografie v galerii
Hotel Hippie Caviar nabízí lavici, kterou lze přeměnit na velmi pohodlné lůžko / Renault
Hotel Hippie Caviar se vyznačuje novým designem vozu Renault Trafic s mohutnější a výraznější přední částí. Má přední kabinu v třpytivé vodově zelené barvě „Almond Flakes“ a zadní prostor v barvě „Silver Anodised Grey“.

Design je inspirován pětihvězdičkovými hotelovými pokoji, je čistý a bohatý na přírodní materiály. Přístrojová deska s efektem rákosu je zvýrazněna koženým páskem.

Použití materiálů, jako je exotické dřevo, přírodní vlákna (len a vlna) a mech, odkazuje na přírodu. Japonské barvy s efektem papíru „washi“ přinášejí architektonický a moderní styl. Barvy a materiály odkazují na optimismus a svobodu 60. let 20. století, kdy se cestovalo ve světě svěžích barev, které povzbuzují a zároveň uvolňují.

Hotel Hippie Caviar nabízí lavici, kterou lze přeměnit na velmi pohodlné lůžko (rozměry 145 cm x 195 cm), jež lze umístit venku nebo uvnitř vozidla. V poloze pro rozjímání chrání otevřené zadní dveře a jejich záclonky před nepřízní počasí a zvědavými pohledy.

V „útulné“ poloze vytváří lavice a rohové křeslo obývací prostor. Střešní terasa s konferenčním stolkem a dvěma odnímatelnými opěradly nabízí další výhled do okolí. Přístup je po výsuvném žebříku.

Hippie Caviar Hotel nabízí zážitek se službami hodnými pětihvězdičkového hotelu: dodání logistického kontejneru (sprcha, sociální zařízení, elektrické dobíjecí místo atd.) na místo, které si zákazník vybere, jakékoliv služby, které si lze objednat online s doručením dronem na střechu nebo na lavičku v poloze „rozjímání“.

Nezapomínáme ani na doplňkové služby, jako je poskytování jízdních kol. Vše bylo promyšleno tak, aby nabízelo pětihvězdičkový svět obytných vozů v době, kdy poptávka po nich prudce roste.

Renault představí svůj nový koncept Hippie Caviar Hotel na autosalonu v Düsseldorfu od 27. srpna 2021 spolu s obytným vozem Estafette z roku 1977.

Mohlo by vás zajímat

Reklama