Malá Wi-Fi kamera do auta natáčí jízdu ve vysokém rozlišení 4K

Kamera je vybavena databází o více než 40 tisících radarech a křižovatkách / TrueCam
Nová kamera TrueCam M11 GPS 4K zaznamená ve vysokém rozlišení (4K/30fps) celou jízdu bez ohledu na světlo či povětrnostní podmínky.

Bez ztráty kvality tak rozpozná SPZky či dopravní značky, což se může hodit jako důkaz při nenadálých situacích, a to i ve tmě.

Kvalitní optika dává záznamu více světla, a tak je okolí noční silnice za městem bez problémů viditelné. Nevadí ani oslnění od protijedoucích aut. Denní záznam je pak čistý a umožňuje zobrazení toho nejmenšího detailu i v případě jízdy proti slunci.

Kamera je vybavena snímačem reagujícím na pohyb a nárazy, a tak automaticky nahrává dění před vozem i v době, kdy parkuje. To se hodí v případě nechtěného nacouvání jiného vozu či vandalismu.

Kamera TrueCam M11 je vybavena databází o více než 40 tisících radarech a křižovatkách s detekcí jízdy na červenou ve 36 zemích světa. Řidiče tak vždy včas varuje, kdy je třeba sundat nohu z plynu. Skvělé na tom je, že se tato databáze neustále aktualizuje a lze ji s kamerou využívat zcela zdarma a doživotně. K bezpečné jízdě může pomoci i zabudované GPS, které hlídá aktuální rychlost a lze ji na kameře zobrazit jako spořič obrazovky.

Kamera je navržena tak, aby její nacvaknutí i vycvaknutí bylo otázkou vteřiny. Magnetický držák ji zafixuje, a tak nespadne ani při jízdě terénem nebo přes nějaký ten hrbol.

Malé rozměry dovolují kompaktní kameru ukrýt za středové zrcátko a v podstatě je možné ji ponechat na svém místě v autě nastálo. Přístroj lze ovládat přes Wi-Fi pomocí chytrého telefonu, nemusíte řešit kabely pro přenos záznamů a nastavení si můžete upravovat prostřednictvím šikovné aplikace. Veškeré ovládání je jednoduché a intuitivní. 

O napájení TrueCam M11 se stará superkondenzátor s několikanásobně delší životností oproti klasické baterii. Ten je napojen na elektroinstalaci vozu a vyznačuje se vysokou odolností vůči mrazům i vysokým teplotám. 

Záznam z kamery je ukládán na mikro SD kartu s kapacitou minimálně 16 GB. Vše je automatické a nahrávání se rozběhne při startu vozidla. Jakmile dojde k zaplnění paměti, kamera automaticky přemazává nejstarší záznamy. Důležité záběry však lze přesunout do chráněné složky proti přemazání.

Díky G-senzoru, který zaznamenává směr jízdy v trojrozměrném prostoru, budou ochráněny i záběry s náhlými nárazy, které kamera automaticky zabezpečí proti přepsání dalším záznamem. TrueCam M11 lze rozšířit o zadní FullHD kameru a vhod může přijít i polarizační CPL filtr odstraňující nežádoucí odlesky z palubní desky. Kamera TrueCam M11 GPS je již v prodeji, a to za 3890 Kč. 

Zdroj: TrueCam

Mohlo by vás zajímat

Reklama