Nový Renault Austral se stal vítězem ankety "Best Buy Car of Europe 2023"

Austral je vybaven full hybridním motorem E-Tech o výkonu 200 koní / Renault
Celkem 31 novinářů z 31 evropských zemí, kteří zasedají v porotě AUTOBEST, zvolilo vůz Austral za vítěze ankety Best Buy Car of Europe 2023.

Poté, co se před několika týdny dostal mezi 6 finalistů, vybrala porota dle webu AutoBest nový Renault Austral jako vůz, který nejlépe splňuje nákupní kritéria evropských spotřebitelů.

Kromě ocenění Best Buy Car of Europe 2023 získal Nový Renault Austral v listopadu loňského roku také ocenění SMARTBEST 2023.

Toto ocenění je uznáním vysoké kvality multimediálního systému OpenR link propojeného se službami Google Automotive Services, díky němuž se Austral stal nejlépe "propojeným" vozem v Evropě.

Austral, který se prodává od listopadu 2022 ve Španělsku a také již i ve Francii, ztělesňuje strategii Renaultu získat zpět segment C a je umístěn v srdci segmentu C-SUV. Je určen pro soukromé i firemní zákazníky, kteří hledají osobitý, statusově orientovaný vůz.

Austral nabízí to nejlepší z technologií pro každého s 32 jízdními asistenty, pokročilým systémem Renault 4Control, multimediálním systémem OpenR link, který nabízí to nejlepší ze služeb a aplikací Google, a účinným full hybridním motorem E-Tech o výkonu 200 koní pro maximální potěšení z jízdy.

Zdroj: Renault, AutoBest

Mohlo by vás zajímat

Reklama