Autokamera Mio MiVue C580 má nyní 60 fps, HDR režim s Night Vision PRO a pasivní parking

MiVue C580 poskytuje záznam v rozlišení Full HD 1080p při 60 snímcích za sekundu / Mio
Nová verze oblíbeného modelu, nyní s názvem MiVue C580, nabízí kromě dostatečně kvalitního obrazu i moderní funkce pro řidiče, například upozorňování v průběhu měřených úseků nebo plnokrevný parkovací režim.

Součástí je ovšem také HDR režim, Night Vision PRO a především rychlejší 60snímkové natáčení ve Full HD. Samozřejmostí je dle webu výrobce možnost dopojení zadní kamery, kvalitní senzor STARVIS Sony a světelnost F1.8. 

Právě díky snímači STARVIS CMOS od Sony vytváří přední autokamera MiVue C580 záznamy s vysokým kontrastem, s jasnými barvami, a to i za špatných světelných podmínek.

Vysoká kvalita videa je nezbytná, ať chcete záznam použít jako vzpomínku, nebo jako důkaz k průběhu jakékoliv události na silnici. MiVue C580 poskytuje záznam v plnohodnotném rozlišení Full HD 1080p při 60 snímcích za sekundu, případně 30 fps, případně pro noční natáčení Full HD 30 fps s HDR. V kombinaci se širokým reálným úhlem záběru a kvalitní optice tak zachytí detaily cesty.

Technologie Mio Night Vision PRO zajišťuje (díky optice s důrazem na profesionální řešení ladění obrazu) jasné a přehledné záběry. Objektiv s vysokou světelností F1.8 pak propouští více světla pro dosažení vysokého kontrastu a bohatých barev, i za zhoršených světelných podmínek. 

Vysoký dynamický rozsah odráží schopnost zobrazovat širší rozsah jasu od nejtmavších až po nejjasnější odstíny. Díky HDR (jeden z režimů autokamery Mio MiVue C580) zůstávají videa pořízená za špatných světelných podmínek ostrá a plná detailu. 

Při 48hodinovém pohotovostním režimu s bateriovým napájením bude automaticky spuštěn záznam (v závislosti na počtu aktivací a stavu baterie), když budou detekovány vibrace. Díky vestavěné baterii můžete využít pasivní parkovací režim i bez nabíjení.

V případě aktivního parkovacího režimu se automaticky aktivuje natáčení při detekci pohybu a/nebo nárazu a nahraje video před autem, v případě připojené zadní kamery (A30, A50) také z výhledu zadního skla. S touto funkcí tak sbíráte důkazy, i když nejste ve voze. Aktivní režim vyžaduje trvalé napájení, např. MiVue SmartBox III (bit.ly/YT-SM3), který lze dokoupit samostatně. 

Pomocí integrovaného GPS modulu zaznamenává autokamera MiVue C580 rychlost jízdy, přesnou polohu i čas. Rovněž zajišťuje automatickou kalibraci času a polohy a umožňuje i upozorňování na kamery měřící rychlost.

Umožňuje také patentovanou funkcí Smart Alert upozorňování na radary v dostatečné vzdálenosti a v závislosti na rychlosti vozu. Majitel kamery tak bude dostatečně dopředu vědět, jak rychle můžete jet. Bezplatné aktualizace databází radarů po celou dobu životnosti zařízení. 

Měřené rychlostní úseky (nejen tedy radary) – to je nová funkce, kterou poprvé společnost Mio uvedla v řadě 8xx a které věnovala značné úsilí, aby z ní vytěžila všechny výhody a zvýšila uživatelský komfort. Stejně jako ostatní prémiové autokamery Mio, je i kamera MiVue C580 vybavena funkcemi Average Speedcam Alerts (výstraha před měřením průměrné rychlosti, zejména tedy v měřených rychlostních úsecích) a funkcemi Smart Alert (chytrá výstraha).

Před přiblížením k místu měření rychlosti zařízení zobrazí vzdálenost a čas (v sekundách) do koncové rychlostní kamery a také poskytne informace o rychlostním limitu a průměrné rychlosti v daném intervalu.

Zdroj: Mio

Mohlo by vás zajímat

Reklama