Nová letní pneumatika Hectorra 5 má nižší náklady na provoz

Nový dezén zajistí účinnější brzdění na mokru vlivem nové směsi obsahující siliku / Continental AG
Matador, slovenská značka pneumatik, patřící pod křídla koncernu Continental, uvádí na trh pneumatiku Hectorra 5, která disponuje ve srovnání se svou předchůdkyní různými vylepšeními, především nižším valivým odporem a lepším výkonem na mokré vozovce.

Značka Matador s více než 115 lety zkušeností v oboru představuje letní pneumatiku Hectorra 5, dostupnou v širokém rozměrovém portfoliu od 14“ po 20“. Novinka je dle webu Continental AG určená pro osobní a rovněž pro v současnosti trendová SUV vozidla.

Vývoj nové Hectorry 5 se zaměřil na vyvážený produkt s vysokou mírou komfortu, nízkým valivým odporem a silným výkonem na suché a také na mokré vozovce.

„Jsem přesvědčena, že nová pneumatika s nižší úrovní hlučnosti potěší většinu českých i slovenských řidičů. Lepší přilnavost na mokré vozovce, dostatečný akustický komfort a minimální opotřebení v dlouhodobém horizontu poskytnou uživatelům  požadovaný požitek z jízdy a zároveň výrazně usnadní ovládání vozidla v náročných silničních podmínkách,“ uvádí Magda Nagy, ředitelka divize Marketing ve společnosti Continental Barum s.r.o.

Spolehlivý výkon v deštivém počasí

Nová Hectorra 5 poskytne řidičům vysokou úroveň bezpečnosti a bude spolehlivým partnerem i za deštivého počasí. Nový dezén zajistí účinnější brzdění na mokru vlivem nové směsi, obsahující siliku, nebo lepší přilnavost při manévrech za mokra díky dodatečným podélným záběrovým hranám.

Nízký valivý odpor a vysoký kilometrový výkon 

Nová generace běhounové směsi obohacená o siliku spolu s nejnovější polymerovou technologií zajišťuje vysoký kilometrový výkon a snížený valivý odpor. Continental tedy nyní nabízí vysoce odolnou pneumatiku v kombinaci s ekologickými parametry, jež snižují náklady na jízdu.

Zdroj: Continental AG

Mohlo by vás zajímat

Reklama