Česká pošta začala využívat 652 nových automobilů Škoda Kamiq

Všechna nová vozidla jsou vybavena servisním modulem / Drivalia
Leasingová společnost Drivalia předala minulý týden České poště 652 automobilů Škoda Kamiq. Jde o výsledek nejnovější zakázky, kterou Česká pošta na základě výběrového řízení Drivalii zadala.

Všechny vozy budou provozovány dle webu České pošty v režimu operativního leasingu. Auta mají jednotnou bílou barvu i stejnou motorizaci 1,0 TSI 81 kW Fresh. Pošta si je pronajala na 36 měsíců a počítá s průměrným předpokládaným ročním nájezdem 25 tisíc kilometrů na jeden vůz.

Předplacené služby zahrnují údržbu a předepsaný servis, komplexní pojištění, asistenční službu včetně nároku na náhradní vozidlo či sezónní pneumatiky.

„Všechna vozidla jsou navíc vybavena servisním modulem. Díky tomu dokážeme řidiče včas varovat před možnými technickými problémy,“ říká Martin Brix, generální ředitel společnosti Drivalia Lease Czech Republic.

Zakázka byla výjimečná krátkým časem, v jakém byla vozidla zákazníkovi přistavena. Drivalia je pro Českou poštu objednala u dealera Přerost a Švorc – auto, který všech 652 kamiqů připravil, přezul na zimní pneumatiky a rozvezl na jednotlivá depa pošty za pouhých dvanáct pracovních dní od podpisu rámcové smlouvy. Poslední vozy dorazily ke klientovi 29. ledna 2024.

Česká pošta a Drivalia (dříve LeasePlan) spolupracují v oblasti správy firemního autoparku dlouhodobě. Loni v létě Drivalia oznámila úspěch hned ve čtyřech navazujících výběrových řízeních, na jejichž základě dodala poště přes 1000 nových automobilů. V součtu šlo o jeden z největších obchodů, které byly v poslední době na našem trhu realizovány.

Zdroj: Česká pošta, Škoda Auto

Mohlo by vás zajímat

Reklama