Chytrý fitness náramek s AMOLED displejem vydrží fungovat až 20 dní na jedno nabití

Oproti předcházejícím modelům nabízí Xiaomi Mi Band 4 více možností ovládání / Xiaomi
Nový fitness náramek Mi Band 4 zaujme především velkou výdrží baterie, praktickými možnostmi ovládání i dobře čitelným AMOLED displejem viditelným za jakéhokoliv počasí.

Chytrý náramek Mi Band 4 značky Xiaomi má barevný AMOLED displej s dotykovým ovládáním a úhlopříčkou 0,95“, který je umístěný na vyjímatelném středu, což umožňuje snadnější údržbu. 

Novinka má rozměry 17,9 x 46,9 x 12 milimetrů při hmotnosti pouhých 22,1 gramů. Voděodolnost výrobce udává na 5 atmosfér nebo 50 metrů pod hladinou vody.

Oproti předcházejícím modelům nabízí Xiaomi Mi Band 4 více možností ovládání, které je navíc díky podpoře gest dostatečně svižné. K novinkám patří zavedení ovládání hudby.

Náramek je možné spárovat s jakýmkoliv zařízením na operačních systémech Android (4.4 a vyšší) nebo iOS (9.0 a vyšší) a komunikace probíhá prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth verze 5.0 BLE.

Nejzajímavější parametr jsme si ovšem nechali až nakonec: upgradu se totiž dočkala i baterie, která v porovnání s přímým předchůdcem dostala navýšení kapacity ze 110 na 135 mAh. Li-Ion polymerová baterie tak vydrží běžet 20 dní, tedy téměř tři týdny na jedno nabití.

Náramek Xiaomi Mi Band 4 je již v prodeji na tuzemském trhu, a to zatím pouze v základním černém provedení s černým páskem za 1290 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama