Nová průmyslová termokamera Fluke vydrží pád až ze 2 metrů

Kamera je vybavena 3,5“ displejem / Fluke
Nová termokamera Fluke Ti300+ pomáhá týmům údržby vyhledávat potenciální problémy dříve, než způsobí skutečné problémy.

Model disponuje rozlišením i přesností potřebnými ke spolehlivému odhalení teplotních rozdílů nebo změn v průběhu času. Díky automatickému ostření LaserSharp s termokamerou Ti300+ pořídíte dostatečně ostré snímky.

Stiskem tlačítka vestavěný dálkoměr vypočítá vzdálenost k požadovanému cíli, zobrazí ji v kameře a obraz se okamžitě zaostří. Díky tomu jsou hodnoty teplot ze zaostřených snímků velmi přesné, i když se jedná o náročné situace, například měření objektů za drátěným plotem. Specialisté na údržbu tak jsou schopni pořizovat ostré snímky a zároveň zůstat v dostatečné a bezpečné vzdálenosti od měřených objektů, případně měřit i objekty i za průhlednými překážkami. 

Kamera je schopna měřit v širokém teplotním rozsahu -20°C až 650 °C a její termosnímky se skládají z celkem 76 800 infra pixelů při rozlišení snímače 320 x 240 bodů. Kromě laserového dálkoměru LaserSharp je k dispozici i ruční ostření.

Kamera je vybavena 3,5“ displejem s rozlišením 640×480 bodů a pro rychlejší zjištění problému je vybavena režimem AutoBlend, který umožňuje prolnutí viditelného snímku s termosnímkem v různých úrovních. Rozlišení digitálního fotoaparátu pro viditelný snímek pak má 5 Mpx, což přesahuje potřeby pro identifikaci závad na stroji a jejich analýzu.

Nepostradatelnou vlastností v průmyslovém provozu je pak i dostatečná odolnost jakéhokoliv ručního zařízení, aby spolehlivě fungovalo i po pádu na zem. Konkrétně kamera Ti300+ je odolná proti pádu z výšky až dvou metrů.

Mohlo by vás zajímat

Reklama