Nová čtečka elektronických knih s barevnou obrazovkou

Zařízení je vybaveno nejnovější generací barevné obrazovky E Ink Kaleido / PocketBook
Model PocketBook Color se stane jednou z prvních čteček elektronických knih s barevnou obrazovkou založenou na technologii E Ink Print Color ePaper.

Šestipalcový model PocketBook Color povýší čtení elektronických knih na zbrusu novou úroveň. Zařízení získalo nejnovější generaci barevné obrazovky E Ink Kaleido, která zvládne zobrazit 4 096 barev.

Obrazovka čtečky PocketBook Color je i nadále bezpečná pro oči a zachovává si všechny unikátní vlastnosti typické pro displeje s technologií E Ink. Klasický černobílý text zůstává díky rozlišení 300 dpi dostatečně ostrý.

Všechny obrázky, grafy, tabulky, diagramy, mapy a další ilustrace budou nyní barevné – tak, jak je jejich tvůrci původně vytvořili. Jak je pro zařízení s technologií E Ink typické, umožňuje čtečka elektronických knih navíc číst celé týdny bez nutnosti nabíjet. Všechny tyto vlastnosti činí toto zařízení ideální pro studenty, učitele a také lidi, kteří se zajímají o obchodní literaturu.

Čtečka potěší příjemnými barvami všechny, kdo mají předplacené elektronické verze časopisů, nebo jsou příznivci komiksů. Hrdinové a padouši komiksů konečně získali na obrazovce s technologií E Ink své původní barvy. Časopisy jsou nyní plné barev a mohou vyprávět příběhy nebo popisovat nejnovější trendy do posledního vzrušujícího detailu. 

Parametry barevné čtečky elektronických knih budou zveřejněny později. Uvedení nového zařízení na trh je plánováno na červen 2020.

Mohlo by vás zajímat

Reklama