Ruční mobilní tiskárna si poradí s papírem, kartonem i dřevem

Zajímavé možnosti zábavy nabízí nová tiskárna i dětem / Colop
Od září 2020 se v Česku začal prodávat produkt „e-mark create“, což je ruční mobilní tiskárna pro lidi, kteří rádi vyrábějí a tvoří. Co všechno tento model nabízí?

V připojené aplikaci si uživatelé mohou jednoduše na chytrém telefonu či na tabletu vybrat šablonu nebo navrhnout nejrůznější barevné vzory a následně je natisknout na jakýkoliv povrch, který absorbuje barvu.

Tedy například na papír, karton, dřevo nebo textilie. E-mark create pomůže svým uživatelům připravit hezké jmenovky a ozdoby na jakoukoliv oslavu či svatbu, vyrobit si originální vánoční nebo velikonoční dekorace či potisknout dárek.

Zajímavé možnosti zábavy nabízí i dětem. Výrobcem e-marku create je rakouská společnost Colop, která je jinak jedním z největších výrobců razítek na světě a svůj významný výrobní závod má v jihočeských Borovanech.

„E-mark create navazuje na produkt Colop e-mark, který v Česku prodáváme již rok a je určen zejména pro kancelářské použití ve firmách. E-mark create vyjde levněji a zájem o něj očekáváme zejména u kreativních a hravých lidí či u rodin s dětmi, dále například u svatebních nebo eventových agentur nebo hotelů. A u e-shopů, kteří se chtějí více přiblížit svým zákazníkům povedeným vzkazem nebo přáním na balíčku,“ říká Nikolas Pátek z Colopu.

E-mark create se v Česku prodává za 7 990 Kč. V ceně je také vyměnitelná barevná cartridge, která vystačí přibližně na 5 000 otisků. Náhradní cartridge stojí 1 153 Kč, a jeden otisk vás tak vyjde přibližně na 23 haléřů. 

Ke creatu lze dokoupit speciální příslušenství, například stuhy či náramky, které si můžete libovolně potisknout, štítky se speciálním povrchem, jenž zabrání poškrábání, a další doplňky, které dotvoří atmosféru originálních výtvorů.

Mohlo by vás zajímat

Reklama