Nabíjejte moderně, tedy bezdrátově, rychle a třeba až tři zařízení najednou

 
Další 1 fotografie v galerii
Spousty zamotaných nabíječek rozhodně nejsou již v dnešní době potřeba / YENKEE
Nabíjení klasickými drátovými nabíječkami pomalu ale jistě končí životnost. Trendem poslední doby je bezdrátovost, a proto YENKEE přichází na trh s nabíjecí stanicí 3v1 YAC 5300, která umožňuje nabíjení až tří zařízení najednou.

Tato stanice se dodává v bílé barvě a umožňuje nabíjet bezdrátově o výkonu až 15 W. YENKEE YAC 5300 je kompatibilní se všemi zařízením s certifikací Qi. Nabíjecí stanice je ideální pro vlastníky zařízení Apple, kteří využijí možnost nabíjení Apple Watch a Apple Airpods.

Spousty zamotaných nabíječek rozhodně nejsou již v dnešní době potřeba. Časy, kdy uživatel několika různých zařízení musel složitě hledat patřičnou nabíječku k dané elektronice jsou dávno pryč.

Nová nabíjecí stanice YENKEE YAC 5300 umožňuje nabíjení až tří zařízení naráz. „To znamená, že majitel iPhoneu, Apple Watch a Airpodů si může nabít všechnu tuto elektroniky na jedné nabíječce,“ upřesňuje Patrik Kočvara z YENKEE.

Na stojanu jsou totiž tři různá místa určená k nabíjení. První, které zabírá největší plochu, umožňuje bezdrátové nabíjení jakéhokoliv mobilního telefonu s certifikací Qi. Druhým je magnetická ploška pro Apple Watch a třetím je klasický Lightning konektor určený k dodání energie do Apple Airpods. 

Rychlost nabíjení je rovněž důležitým parametrem. Rychlé drátové nabíječky se již stávají běžnou součástí balení nových mobilních telefonů. V případě bezdrátového nabíjení se však rychlost zdaleka nevyrovnává klasické variantě. „U nabíjecí stanice jsme se právě proto zaměřili i na celkový výkon nabíjení. K YAC 5300 je možné připojit adaptér s technologií QuickCharge 2.0, či dokonce 3.0, které dokáže poskytnout výkon až 15 W,“ dodává Kočvara. Samozřejmostí však je, aby telefon podporoval bezdrátové nabíjení o výkonu 15 W a více. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama