Stanice KX-TGP700: Bezdrátové telekomunikační řešení pro zaměstnance v kanceláři i v terénu

Základnová stanice TGP700 DECT pracuje s 16 registrovanými telefony a 16 linkami SIP / Panasonic
Dosud bylo zvykem, že řešení DECT s jednou základnovou stanicí se hodí pouze pro menší pracoviště. Větší podniky vyžadovaly řešení s více základnovými stanicemi, která sice nabízela širší oblast pokrytí, ale instalace a údržba byla mnohem nákladnější a složitější.

Zařízení Panasonic TGP700 nové generace tyto konvence rozbíjí. Ve srovnání se zařízením Panasonic TGP600 zvládne obsluhu dvojnásobného počtu telefonů a souběžných volání.

Základnová stanice TGP700 DECT pracuje s 16 registrovanými telefony a 16 linkami SIP pro veřejné linky, které jsou schopné zvládnout 16 souběžných hovorů. Představuje tak ideální řešení pro logistické operace ve skladech, ordinacích, restauracích a maloobchodních prodejnách.

Nový systém DECT s jednou základnovou stanicí je také prvním, který obsahuje funkci kontrolky zaneprázdnění pro telefony přihlášené k základnové stanici. To umožňuje uživatelům zjistit, které telefony jsou v daném okamžiku dostupné a které používané.

Komplexní ekosystém telefonů DECT a stolních telefonů na bázi DECT dostupný pro TGP700 zajišťuje vhodné komunikační prostředky pro všechny typy zaměstnanců.

Nabídka kompatibilních zařízení zahrnuje nejnovější telefony Panasonic KX-TPA70 a KX-TPA73, uvedené dříve v tomto roce, jejichž cílem je posunout uživatelské prostředí na vyšší úroveň pomocí jasného barevného rozhraní a jednoduššími a intuitivně ovládanými funkcemi.

Mohlo by vás zajímat

Reklama