Odolné chytré hodinky Galaxy Watch3 Titanium zvládnou měřit i hladinu kyslíku v krvi

Titanovou verzi chytrých hodinek nabízí Samsung vůbec poprvé / Samsung
Hodinky Galaxy Watch3 v nové verzi Titanium nabízí všechny oblíbené funkce, na které jsou uživatelé zvyklí. Od včerejška jsou dostupné i na tuzemské trhu.

Hodinky Galaxy Watch3 se vyznačují vysokou řemeslnou kvalitou modelů nejvyšší třídy – zájemci se mohou těšit na kvalitní materiály a charakteristický otočný kroužek.

Titanovou verzi chytrých hodinek nabízí Samsung vůbec poprvé – model Galaxy Watch3 díky ní získává elegantní, lehké, a přitom odolné provedení. K zajímavému designu patří i kovový řemínek v základním balení.

Jeho barevné provedení Mystic Black se s hodinkami výborně doplňuje, také textura odpovídá designu titanového modelu. Navíc lze jeho délku snadno nastavit, takže Galaxy Watch3 Titanium svému majiteli dokonale sednou, ať má úzké nebo robustní zápěstí.

Hodinky Galaxy Watch3 Titanium nabízejí všechny oblíbené funkce modelu Galaxy Watch3 ve štíhlém a elegantním provedení. To ale není vše – verze Titanium se vyznačuje univerzální funkční výbavou, ať jde o cvičení nebo monitoring zdraví. Kromě toho se velmi pohodlně nosí.

Do výbavy patří pokročilé nástroje na sledování zdravotních údajů, dovedou měřit hladinu kyslíku v krvi a nabízejí programy domácího cvičení a monitoring spánku. Hodinky Galaxy Watch3 Titanium jsou v České republice dostupné od včerejška ve variantě Bluetooth za doporučenou cenu 17 499 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama