Nalaďte si televizi kdykoliv a kdekoliv: Duální DVB-T2 USB TV tuner pro stolní počítač i notebook

 
Další 1 fotografie v galerii
Novinka je schopná přijímat signál ve formátu DVB-T, DVB-T2 HEVC a H.265 / Pixabay
Model Venus T2 je dvoutunerové zařízení pro příjem DVB-T2 pozemního vysílání. Toto USB zařízení je ve skutečnosti malý USB set top box. Do malého těla se podařilo výrobci nainstalovat dva DVB-T2 USB tunery, které umožní sledovat oblíbené televizní seriály a filmy přímo na stolním počítači nebo notebooku.

Navíc je pomocí duálního tuneru EVOLVEO Venus T2 možné sledovat jeden pořad a druhý v ten samý čas nahrávat.

Díky běžnému anténnímu konektoru lze USB tuner EVOLVEO Venus T2 připojit do společného STA v bytovém domě. Je možné také využít anténu s velice dobrým příjmem signálu, která je součástí dodávky.

Tento USB TV tuner ke svému provozu nepotřebuje žádné externí napájení, stačí jej pouze zapojit do USB 2.0 portu notebooku. USB tuner EVOLVEO Venus T2 má široké pole využití.

Ocení jej zejména studenti na internátech nebo vysokoškolských kolejích, řidiči z povolání a všichni ostatní, kdo jsou na cestách a chtějí sledovat televizní vysílání. 

Novinka je schopná přijímat signál ve formátu DVB-T, DVB-T2 HEVC, H.265. Uživatel navíc získá bohaté softwarové vybavení a funkce, mezi kterými nechybí TIMESHIFT, EPG, zachycení obrazu ve formátu JPEG nebo PIP. Vše v HD kvalitě. USB tuner EVOLVEO Venus T2 je již na tuzemském trhu v prodeji, a to za 1 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama