Nízkoenergetické tepelné čerpadlo jako designový prvek kuchyňské linky

 
Další 1 fotografie v galerii
Jednotku lze zarovnat s dalšími velkými domácími spotřebiči, jako je lednička / Panasonic
Nové čerpadlo Aquarea All-in-One Compact je vhodné do míst s omezeným prostorem a na tuzemském trhu je aktuálně k dispozici v provedení od 3 do 9 kW.

Model Panasonic Aquarea All-in-One Compact R32 nabízí účinnost A +++ při vytápění a během přípravy teplé vody dosahuje účinnosti A+. Toto vše v designu, který maximálně šetří místem v domácnosti zákazníka, protože rozměry vnitřní jednotky jsou pouhých 598 x 600 x 1650 milimetrů.

Jednotku lze snadno zarovnat s dalšími velkými domácími spotřebiči, jako je lednička nebo pračka. Navíc díky nízké výšce jednotky může být také instalována s rekuperační jednotkou Panasonic, umístěnou nad vnitřní jednotkou.

Aquarea All-in-One Compact typu vzduch/voda může pracovat v režimu vytápění i chlazení. Do vestavěného zásobníku z nerezové oceli se vejde 185 litrů teplé vody.

I přes kompaktní velikost vnitřní jednotky je údržba jednoduchá. Design umožňuje snadný přístup k hydraulickým částem přes otevíratelné dveře. Jednotka vyžaduje méně častou údržbu rovněž díky předinstalovanému magnetickému filtru, jehož účinnost při odstraňování usazenin je až pětinásobná ve srovnání s běžnými jednotkami.
 
Kromě vysoké účinnosti jednotka disponuje pokročilou technologií U-Vacua, která je použita při tepelné izolaci zásobníku teplé vody. U-Vacua má velmi dobré tepelně-izolační vlastnosti, které přispívají k podstatným úsporám energie.

Panely U-Vacua totiž nabízejí až devatenáctkrát vyšší izolační schopnost než pěnový polystyrén. Díky tomu zásobník teplé vody udrží teplo mnohem déle, což snižuje počet ohřívacích cyklů a významně šetří energii i finance zákazníků.

Mohlo by vás zajímat

Reklama