Nová horkovzdušná fritéza disponuje 360stupňovou cirkulací vzduchu

Ve fritéze rychle připravíte pokrmy, které nebudou mastné / Lauben
Horkovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 2500WT funguje na principu 360° cirkulace horkého vzduchu, takže smaží jídlo výrazně zdravěji a bez přidaného tuku.

Vzduch ve fritéze totiž jídlo ohřívá ze všech směrů a díky tomu pro smažení nemusíte používat téměř žádný přidaný olej ani jiný tuk. Výhodou je také integrovaný pachový filtr, díky kterému už celým vaším bytem nebude při přípravě smažených jídel prostupovat nevábná vůně.

Při samotném smažení na rozdíl od běžné fritézy nemusíte čekat, až se rozpálí olej. Do fritézy Lauben prostě jídlo vložíte ihned po zapnutí.

Díky zmíněné 360° cirkulaci horkého vzduchu si v horkovzdušné fritéze připravíte pokrmy, které nebudou mastné, ale zároveň budou i nadále křupavé, voňavé a chutné, přesně tak, jak to od smažených jídel očekáváme. Přidanou hodnotou nicméně bude zdravější zpracování, které výrazně sníží riziko srdečně-cévních onemocnění, zejména v dlouhodobém hledisku.

U horkovzdušné fritézy Lauben si můžete zvolit hned z osmi předem nastavených režimů, ušitých na míru konkrétním ingrediencím. Teplotu a dobu smažení si ovšem můžete navolit také sami individuálně. 

Osm přednastavených režimů u fritézy Lauben je následujících: Hranolky, Slanina, Kuřecí paličky, Krevety, Steak, Sladké pečivo, Zelenina a Ryby. Vše – včetně individuálních požadavků – si snadno nastavíte pomocí přehledného dotykového displeje, umístěného v horní části přístroje. Nádobu na smažení, která se díky praktickému držadlu snadno přenáší, navíc můžete po každém použití vložit do myčky nádobí. Horkovzdušnou fritézu Lauben Hot Air Fryer 2500WT pořídíte na českém trhu od října 2020 za 3 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama