Speciální brýlové čočky ochrání uživatele až před 40 % nebezpečného modrého světla

Brýle jsou kompatibilní i s gamingovými headsety / Oakley
Společnost Oakley připravila poprvé v historii produkt stvořený na míru gamingu a profesionálním i amatérským hráčům. Co čočky Prizm Gaming Lens nabízí?

Brýlové čočky s názvem Prizm Gaming Lens Technology zlepšují vizuální kontrast, zvyšují ostrost detailů i barev, a navíc jsou vybavené technologií filtrování škodlivého modrého světla.

Jednou z nejdůležitějších vlastností této nové řady brýlí s čočkami Prizm Gaming Lens je filtrace škodlivého umělého světla. Čočky ochrání oči nositele až před 40 % modrého světla v rozsahu 380-500 nm.

Díky speciální technologii se navíc u těchto brýlových čoček minimalizoval nažloutlý nádech, který se u produktů filtrujících modré světlo často objevuje. 

Ochrana zraku před modrým světlem však není jedinou vlastností, která vychází vstříc hráčským potřebám. Designéři v Oakley navrhli brýle tak, aby byly kompatibilní s gamingovými headsety. Toho docílili díky tenčím stranicím a celkově lehčímu pojetí obrub.

Brýle jsou tak komfortní i při celodenním nošení. Oakley navíc v nadcházejících měsících uvede na trh novou řadu brýlí s čočkami Prizm Gaming Lens, jež vznikne ve spolupráci s ikonou herních doplňků, značkou Turtle Beach.

Oakley se dlouhodobě snaží spojovat dva sportovní světy – online a offline. Krom uvedené řady Prizm Gaming podporují hráče a esport i další aktivity společnosti. V nedávné době například Oakley rozšířila stávající partnerství MotoGP do digitálního prostoru a stala se oficiálním partnerem MotoGP E-Sports.

Mohlo by vás zajímat

Reklama