Chytrý Wi-Fi LED pásek Tapo zvládá několik barev a efektů najednou

LED pásek dokáže zachytit i hudbu kolem sebe a synchronizovat ji s frekvencí a rytmem světla / TP-Link
Nový chytrý Wi-Fi světelný LED pásek Tapo L920-5 můžete ovládat přesně tak, jak vám to právě vyhovuje.

Výhodou LED pásku Tapo L920-5 je možnost jeho spolupráce s chytrým asistentem či mobilní aplikací Tapo. Pásek nepotřebuje žádný dodatečný hub, takže jej stačí podle webu výrobce připojit přímo k domácí zabezpečené Wi-Fi síti.

Špičková technologie RGBIC poskytuje lepší ovladatelnost a umělecké vyjádření než u předcházejícího modelu L900-5, protože k dispozici je navíc integrovaný IC čip a jedno vedení tak může zobrazovat více barev najednou. Další změnou oproti předchůdci je povrchová úprava z polyuretanu, což znamená i vyšší odolnost.

Experimentujte s různými předvolbami

Pásek TP-Link Tapo L920-5 může experimentovat s různými předvolbami osvětlení. Osvětlení si lze jednoduše nastavit podle svých představ. Například tlumené noční osvětlení vám vytvoří příjemnou atmosféru, a světlo můžete nastavit i pro party, domácí dekorace, oslavu nebo klasické osvětlení. 

Předvolené režimy potom uložíte do paměti a kdykoliv poté vyvoláte pomocí mobilní aplikace. Pokud jste tedy například zjistili, že při sledování filmu vám vyhovuje žlutá barva v určité intenzitě jasu, jednoduše ji příště využijte znovu.

Nechte se pohltit duhovými efekty

U LED pásku TP-Link Tapo L920-5 se můžete nechat pohltit dynamickými světelnými efekty, a to díky konfiguraci více než 16 milionů živých barev a ovládání samostatných světelných zón. Zábava tak může propuknout naplno.

I díky úplné novince v řadě LED pásků Tapo – LED pásek L920-5 totiž dokáže zachytit hudbu kolem sebe a synchronizovat ji s frekvencí a rytmem světla. Zábavu na party si tak můžete užít všemi smysly.

Plánovač, časovač i režim „Pryč“

K dalším vymoženostem patří funkce plánovače a časovače, se kterými si snadno nastavíte časové plány, v jejichž rámci se má světelný pásek zapnout či vypnout v určený čas, a navíc si opět můžete vybrat i barevný odstín a jeho jas.

Režim Pryč zase podobně jako u zásuvek Tapo dokáže simulovat přítomnost osob v domě a v náhodných časových intervalech LED pásek rozsvěcovat a zhasínat. Takže si žádný případný nevítaný návštěvník nemůže být jistý tím, jestli se právě nacházíte doma či nikoliv.

Jasné světlo a dlouhá výdrž

Životnost LED pásku Tapo L920-5 je udávána dle výrobce na 50 tisíc hodin. Díky kvalitním zdrojům LED světla pak tento LED pásek nabízí o 20 procent vyšší jas a o 50 procent delší životnost než běžné konkurenční produkty. 

Zdroj: TP-Link

Mohlo by vás zajímat

Reklama