Nová duální autokamera se záznamem ve Full HD a ostrými záběry i ve tmě

Autokamera MiVue C588T poskytuje záznam v rozlišení Full HD 1080p při 30 snímcích za sekundu / Mio
Duální autokamera MiVue C588T poskytuje kvalitní natáčení i za zhoršených světelných podmínek. Novinka disponuje mimo jiné parkovacím režimem, včetně sledování pohybu okolo vozu a také odolným superkapacitátorem namísto integrované baterie.

Snímač STARVIS CMOS od Sony umožňuje dle informací výrobce vytvářet přední autokamerou Mio MiVue C588T záznamy s vysokým kontrastem, s dostatečně jasnými barvami, a to i za špatných světelných podmínek. Vysoká kvalita videa je nezbytná, ať chcete záznam použít jako vzpomínku, nebo jako důkaz k průběhu jakékoliv události na silnici.

Autokamera MiVue C588T poskytuje záznam v rozlišení Full HD 1080p při 30 snímcích za sekundu. V kombinaci se širokým úhlem záběru a kvalitní optice tak zachytí detaily vaší cesty. 

Technologie Mio Night Vision PRO zajišťuje (díky kvalitní optice s důrazem na profesionální řešení ladění obrazu) jasné a přehledné záběry. Objektiv s vysokou světelností F1.8 pak propouští více světla pro dosažení dostatečného kontrastu a bohatých barev, i za zhoršených světelných podmínek.

Součástí balení zadní kamera Mio MiVue T35

MiVue T35 je doplňkem přední kamery, zachycuje situaci za vozem a poskytuje tak dodatečnou ochranu a přehled o situaci za vozem. Záznam ve Full HD rozlišení 1080p s 30 fps. Skleněná optika disponuje rovněž světelností F1.8. Záznamový úhel 130° plně dostačuje pro záběry situace za vozem.

K dispozici je polohovací držák s 3M lepicí páskou na sklo, dále 8metrový kabel a rozbočovací Y kabel pro připojení k přední kameře a napájení.

Parkovací režim nahrává i bez přítomnosti řidiče

Nejmodernější technologie detekce pohybu a/nebo nárazu se kamera MiVue C588T automaticky aktivuje a nahraje video okolo vozu. S touto funkcí tak sbíráte důkazy, i když nejste ve voze. Vyžaduje samozřejmě trvalé napájení, např. přes MiVue SmartBox III, který lze dokoupit samostatně.

Superkapacitor

S vestaveným superkondenzátorem je MiVue C588T mnohem odolnější vůči změnám teplot, což poskytuje vyšší úroveň spolehlivosti a ochrany. Zároveň prodlužuje životnost zařízení.

GPS polohování, kalibrace času a upozornění na radary

Díky integrovanému GPS modulu zaznamenává autokamera MiVue C588T rychlost jízdy, přesnou polohu i čas. Rovněž zajišťuje automatickou kalibraci času a polohy a umožňuje i upozorňování na kamery měřící rychlost. 

Umožňuje také patentovanou funkcí Smart Alert upozorňování na radary v dostatečné vzdálenosti a v závislosti na rychlosti vozu. Majitel kamery tak bude dostatečně dopředu vědět, jak rychle můžete jet. Bezplatné aktualizace databází radarů po celou dobu životnosti zařízení.

Měřené rychlostní úseky (nejen tedy radary) – to je nová funkce, kterou poprvé společnost Mio uvedla v řadě 8xx a které věnovala značné úsilí, aby z ní vytěžila všechny výhody a zvýšila uživatelský komfort.

Kamera MiVue C588T je vybavena funkcemi Average Speedcam Alerts (výstraha před měřením průměrné rychlosti, zejména tedy v měřených rychlostních úsecích) a funkcemi Smart Alert (chytrá výstraha). Před přiblížením k místu měření rychlosti zařízení zobrazí vzdálenost a čas (v sekundách) do koncové rychlostní kamery a také poskytne informace o rychlostním limitu a průměrné rychlosti v daném intervalu. Kamera MiVue C588T je nyní v prodeji za cca 3.800 Kč.

Zdroj: Mio

Mohlo by vás zajímat

Reklama