Elegantní hodinky Watch GS 3 s měřením srdečního tepu vydrží bez nabíjení až 14 dní

Watch GS 3 disponují i měřením okysličení krve / HONOR
Tento týden startuje v Česku prodej zajímavé novinky v kategorii chytrých hodinek. Jde o elegantní a stylové HONOR Watch GS 3 s 8kanálovým procesorem za podpory umělé inteligence (AI) s pokročilým měřením srdečního tepu.

Nové chytré hodinky Watch GS 3 mají stylový 10,5 mm ultra tenký profil vyrobený výhradně z leštěné nerezavějící oceli 316L. Váží podle informací výrobce pouhých 44 gramů. 

HONOR Watch GS 3 mají 3 D zaoblené sklíčko kolem ciferníku a 1,43“ AMOLED dotykový displej, který je navíc rezistentní proti otiskům prstů. Displej při 1 000 nitech dodává maximum jasu a těšit se můžete na kvalitu rozlišení 326 PPI, to znamená dobrou čitelnost i na přímém slunci. 

Chytré hodinky HONOR Watch GS 3 jsou vůbec první hodinky se zabudovanými 8kanálovými PPG senzory pro měření tepu, které dokážou zachytit ještě více optických signálů. Senzory využívají několik propojených algoritmů, které pak zachytávají přesnější data a akcelerují čas zpracování s nižší ztrátou spotřeby baterie.

Integrací softwaru a hardwaru hodinky HONOR Watch GS 3 výrazně zvyšují přesnost monitorování srdeční frekvence na více než 97 %, máte tak velmi přesné údaje o srdeční frekvenci a fyzické kondici prakticky okamžitě.

HONOR Watch GS 3 také disponují měřením okysličení krve (SpO2), které vám může velmi rychle pomoci rozeznat první příčiny dýchacích potíží nebo ohrožení života. Nechybí ani monitoring stresu a příp. dechová cvičení.

Watch GS 3 přichází také s více jak 100 předinstalovanými sportovními režimy a automatickou detekcí 6 různých sportovních aktivit. Velmi jednoduše si tak zaznamenáte nebo později zobrazíte všechny podrobnosti. Pro ještě přesnější trasování aktuální polohy při outdoorových sportech mají hodinky ve výbavě dvoufrekveční pásmo GNSS. Mimo to zvládnou bez problémů intenzivní teploty od -20 °C do 45 °C, navíc jsou voděodolné do hloubky 50 m.

Využít také můžete 12 předinstalovaných fitness kurzů s celkem až 44 ukázkami cvičení. Workout tak zvládnete hravě doma anebo třeba o polední pauze v kanceláři.

Díky novým a vylepšeným senzorům a zabudovanému algoritmu inteligentního ukládání vám bez potíží chytré hodinky HONOR Watch GS 3 vydrží dle informací výrobce při běžném používání až 14 dní. Při větší zátěži, např. zapnuté GPS, hodinky na 1 nabití zvládnou až 30 hodin.

Díky rychlému nabíjení navíc za pouhých 5 minut hodinky dobijete až na celý den. Kdykoli si navíc můžete displej přepnout do režimu „Always-on“, tedy stále rozsvíceného anebo naopak tuto funkci vypnout a prodloužit si tak dobu, kdy budete muset znovu hodinky dobít. Chytré hodinky HONOR Watch GS 3 jsou již v Česku v prodeji v barevném provedení Midnight Black, a to za 5 490 Kč.

Zdroj: HONOR 

Mohlo by vás zajímat

Reklama