Chytrý botník se sám postará o vaši obuv. Odstraní pach i vlhkost

Botník vytváří ideální prostředí pro skladování obuvi, chrání ji před vlhkostí a UV zářením / LG
Inovativní botník Styler ShoeCase značky LG skutečně sám pečuje o obuv. Toto komplexní řešení vybavené hygienickou technologií TrueSteam nabízí na míru šité skladování obuvi, které pomůže prodloužit životnost oblíbených párů bot.

Mezi generací Z a mileniály vzkvétá kultura sběratelských kolekcí luxusních značkových tenisek z limitovaných edic. Ve společnosti LG se této příležitosti chopili a na základě výzkumu vyvinuli řešení, které by sběratelským teniskám poskytlo náležitou péči a pomohlo co nejdéle uchovat jejich unikátnost. Zároveň se sám postará o údržbu jakéhokoli páru bot z různých materiálů.

Inovativní Styler ShoeCase představilo LG na letošním veletrhu IFA. Chytrý botník vytváří ideální prostředí pro skladování obuvi, chrání ji před vlhkostí a UV zářením poškozujícím tkaninu.

Díky průhledným panelům slouží také jako skvělé místo pro vystavení oblíbeného páru bot, a díky efektnímu 360stupňovému otáčecímu zařízení lze pak tenisky pozorovat ze všech úhlů. Do prostoru se vejde i více párů bot, a to především díky modulárnímu designu, který umožňuje skládat až čtyři pouzdra na sebe.

Stejně jako řada dalších moderních domácích spotřebičů LG, využívá Styler ShoeCase osvědčenou technologii TrueSteam, díky které zůstane uložená obuv svěží. Využívá také absorpční vlastnosti zeolitového filtru Zeo-Dry, který pohlcuje vlhkost a pomáhá odstraňovat pachy z obuvi.

Inovativní botník od LG se díky deseti speciálním programům postará o péči různých typů obuvi, včetně kožené, semišové nebo sportovní. V závislosti na typu a tkanině obuvi sofistikovaně řídí zapojení TrueSteam.

A co víc, je efektivní a dokáže osvěžit až čtyři páry bot za pouhých 37 minut (standardní program). Funkce botníku nikoho jen tak nevyruší, pracuje totiž na zvukové hladině pouhých pětatřiceti decibelů, což značí velmi tichý chod. 

LG Styler ShoeCase je vybaven i vícenásobnou pohyblivou tryskou Moving Nozzle, která vysušuje vnitřek obuvi a lze snadno nastavit podle výšky každého páru bot. Funkce Dual Care System pak zajistí čištění více typů obuvi (s různými potřebami péče o tkaniny) současně.

Zdroj: LG

Mohlo by vás zajímat

Reklama