SceneSwitch LED žárovka má hned několik světelných režimů

Žárovky jsou k dispozici v několika provedeních / Signify
Potřebujete jasné a intenzivní světlo na práci, příjemné denní světlo, nebo teplé světlo pro večerní chvilku relaxace? Nová SceneSwitch LED žárovka umožňuje měnit intenzitu osvětlení či teplotu chromatičnosti bez potřeby použití stmívače.

Změňte snadno atmosféru vaší domácnosti jedinou žárovkou, a to dle webu Signify navíc bez potřeby jakékoliv další instalace.

V porovnání s běžným LED zdrojem můžete se žárovkou Philips SceneSwitch LED pouhým stisknutím dávkovat světelný tok přesně podle vaší potřeby, a to bez nutnosti instalace stmívače.

Jasné a intenzivní světlo vám napomůže při koncentraci, anebo když potřebujete vidět každý detail. Méně intenzivní, přirozené světlo vytvoří příjemnou atmosféru pro takové chvíle, jako je večer s knihou nebo posezení s přáteli. A příjemná teplá záře vám poskytne útulnou atmosféru pro relaxaci a odpočinek.

Jednoduše připojte a ihned používejte, žárovka Philips SceneSwitch LED bude fungovat s vaším stávajícím vypínačem na zdi. Díky paměťovému čipu si dokáže zapamatovat vaše poslední nastavení, takže pokud vypínač vypnete na dobu delší než 6 sekund, při příštím rozsvícení světla bude světelná atmosféra stejná, jako když jste světlo naposled zhasli.

Žárovky jsou k dispozici v několika provedeních, ať už se jedná o klasické žárovky s paticí E27 nebo ve tvaru svíčky s paticí E14.

Zdroj: Signify, Philips

Mohlo by vás zajímat

Reklama