Chytré videotelefony DoorPhone AP1 a AP2 s aplikací Smart Life pro vzdálenou správu

Venkovní panel odolný proti povětrnostním vlivům je vybaven tlačítkem a kamerou / EVOLVEO
Na tuzemský trh přichází videotelefon EVOLVEO DoorPhone AP1. Jedná se o videotelefon s aplikací Smart Life (Tuya) pro vzdálenou správu, obrazovkou ve velikosti 7 palců ve Full HD a s dvojicí relátek pro ovládání otevírání vstupní branky a vjezdové brány.

Díky jednoduchému zapojení pomocí pouze dvou vodičů, zvládne jeho instalaci každý uživatel. Navíc je jednotka s obrazovkou vybavena dle webu výrobce vnitřní 32GB pamětí pro záznam událostí před kamerou. Vnější jednotka vyniká vysokou odolností.

V nabídce je i verze AP2, která má v dodávaném setu dvě obrazovky a vnější panel je vybaven čtečkou RFID čipů pro bezklíčový přístup. Čipy (6 kusů) jsou součástí dodávky.

Venkovní panel odolný proti povětrnostním vlivům je vybaven tlačítkem a kamerou, pomocí kterého mohou hosté a návštěvy komunikovat. Když host stiskne tlačítko volání na venkovní stanici, monitor zazvoní, zároveň se na obrazovce zobrazí obraz návštěvníka. Tato účelná funkce zajistí kompletní systém kontroly bezpečného přístupu.

Dveřní, venkovní jednotka s tlačítkem a kamerou je vyrobená z odolné hliníkové slitiny. Při správné montáži, za použití přibaleného těsnění, dosahuje zařízení krytí IP65 před povětrnostními vlivy. Kamera je vybavená nočním neviditelným přísvitem.

Pro propojení dveřní jednotky a monitoru stačí při instalaci pouze dva vodiče. Videotelefon, tak lze zapojit i na místo původního zvonku na dvoulinkový kabel. Navíc u vodičů není potřeba hlídat polaritu zapojení, stačí použít připravené pákové svorky a vše rychle zapojit. Napájecí adaptér se zapojuje na straně monitoru. Jak dveřní jednotka, tak i monitor jsou uzpůsobené pro montáž na běžnou instalační krabičku KU68.

Balení obsahuje vše, co je potřeba k jednoduché instalaci: vnitřní monitor, venkovní jednotku s kamerou, sadu šroubů a hmoždinek, svorky na kabely s páčkou. Chytrý videotelefon EVOLVEO DoorPhone AP1 je již v prodeji, a to za 4 590 Kč. Model DoorPhone AP2 pak za 7 290 Kč.

Zdroj: EVOLVEO

Mohlo by vás zajímat

Reklama