Kapesní detektor odhalí odposlechy, skryté kamery, mobilní telefony i GPS lokátory

Detektor poskytuje i možnost záznamu a vytvoření pracovního protokolu / SpyShop24
Nový kapesní business detektor iDet Raksa-121 LTE s dosahem 10 metrů spolehlivě detekuje a lokalizuje skryté GPS vysílače a další sledovací zařízení.

Model je schopen dle webu distributora odhalit rádiové, digitální a hybridní odposlechy, digitální vysílací zařízení, hybridní „štěnice“, mobilní telefony a další GSM zařízení. Lokalizuje i bezdrátové skryté kamery.

Pro přesnou detekci skrytých zařízení je iDet Raksa-121 LTE vybaven zvukovým signálem a LED diodami, které signalizují vzdálenost od zdroje a vedou k jeho detekci. Detektor nabízí práci ve čtyřech volitelných režimech a vyhledává vysílače na vyžádání, nebo nepřetržitě, monitorováním dané oblasti.

Navíc poskytuje možnost záznamu a vytvoření pracovního protokolu. Jedním z režimů, ve kterých kapesní business detektor iDet Raksa-121 LTE pracuje, je i speciální režim „Monitoring“, ve kterém efektivně zaměří GPS lokátor a sílu jeho signálu v procentech i decibelech.

Detektor iDet Raksa-121 LTE pracuje s frekvenčním rozsahem od 40 MHz až po 3,8 GHz a detekuje i zařízení pracující s připojením 4G a LTE. Detekuje i starší zařízení na technologiích WiFI a Bluetooth. Detektor iDet Raksa-121 LTE zachycuje i přihlašování a odhlašování zařízení GSM a odesílání SMS. Vzhledem k odebírání frekvencí 3G operátory je tento detektor připraven na nastupující GPS lokátory s LTE.

„Ochrana komunikovaných informací a místnosti bez odposlechů jsou důležitou součástí bezpečného prostředí,“ komentuje Přemysl Lezianka, technický poradce SpyShop24.cz, a dodává: „Kapesní business detektor iDet Raksa-121 LTE toto bezpečné prostředí vytváří a díky svým kompaktním rozměrům a funkcím patří mezi nejprodávanější detektory odposlechů z naší nabídky.“

Plná mobilita tohoto kompaktního zařízení je zajištěna vestavěným akumulátorem, který zajistí až 14 hodin práce bez dalšího dobíjení. Kapesní business detektor iDet Raksa-121 LTE se snadno používá a poskytuje jasné a srozumitelné informace na čitelném a přehledném OLED displeji.

Detektor i přes své malé rozměry a hmotnost (77 × 43 × 18 mm a 32,5 g) přináší profesionální výkon a funkce, které jsou srovnatelné s dražšími a většími detektory.

Zdroj: internetový obchod Spyshop24

Mohlo by vás zajímat

Reklama