• redakce
  • Komerční sdělení
  • 14. června 2019
  • 16:46

IP kamera pomůže pohlídat váš domov, když jste na dovolené

Moderní IP kamera se dokáže propojit s chytrým mobilním telefonem i na dálku / archiv
Dnešní elektronika budí velký respekt, můžete si během chvilky povídat s někým z druhého konce světa, videohovory nejsou už nic neobvyklého.

A platí to i v oblasti zabezpečení, což je rozhodně dobrá zpráva, protože zloději nikdy nespí a je třeba být ideálně o krok až dva před nimi. V opačném případě se zvyšuje riziko, že vaši nemovitost navštíví někdo s nekalými úmysly a způsobí zde značnou majetkovou škodu. Naštěstí je tu profesionální kamera s připojením na internet, která bude hlídat dům i v době, kdy zrovna nebudete delší dobu přítomni.

Elegantní a moderní způsob zajistí vysokou míru bezpečnosti

Perfektní rozlišení obrazu, ale také nepřetržitý monitoring svěřeného prostoru. Bez nutnosti odpočinku, odstávky během nočních hodin, nečekaných výpadků a problémů. Právě naopak, moderní IP kamera se dokáže propojit s chytrým mobilním telefonem i na dálku, takže budete okamžitě online a v centru dění, stačí jen přístup k internetu. Bez ohledu na to, jestli je zrovna moc horko nebo třeba panují kruté únorové mrazy. Elektronika se přizpůsobí teplotním podmínkám bez ohledu na roční období nebo měsíc, bude k dispozici prostě neustále!

Velice jednoduché nastavení i ovládání na dálku

Dokáže se chovat velice nenápadně a zloději nemusí vůbec nic vědět – policie může na základě uskutečněné nahrávky dopadnout pachatele o to dříve! Wifi IP kamera je velmi malé zařízení, které se dá v terénu snadno skrýt, stačí jen trochu nápaditosti. Automaticky se zapínají, kdykoliv dojde k detekci pohybu. Na paměťovou kartu se nahraje vše, co se odehrávalo v okolí vašeho domu, když jste byli pryč. Divoká kočka, toulající se pes nebo právě nenechavci, kteří se nespecializují jen na velká města, ale i odlehlé a na první pohled velmi klidné periferie, kde stojí možná právě váš rodinný dům.

Z širokého výběru elektroniky můžete vybírat na eshopu cel-tec.cz

Mohlo by vás zajímat

Reklama

Komerční sdělení

Škoda Karoq: Rodinný dobrodruh

redakce