Recenze rtěnky Huawei freeBuds: Luxusní design pro vytříbený vkus

 
Další 2 fotografie v galerii
Luxusní design pro vytříbený vkus / Huawei
Obecná myšlenka sluchátek může být, je to jen způsob, jak poslouchat písničky nebo přijímat telefonní hovory. Mohou se ale sluchátka proměnit v doplněk a držet krok s nejnovějšími trendy?

Ve skutečnosti se to již stalo, protože jsme všichni viděli, jak se sluchátka do uší proměnila v nezbytný doplněk současného neformálního vzhledu, protože dnešní mladí lidé chtějí získat nejnovější designy a barvy sluchátek, které ladí s jejich vzhledem. zajímalo by nás, zda existuje výběr elegantních bezdrátových sluchátek vhodných pro decentní klasický vzhled?

Huawei na tuto otázku odpověděl představením rtěnky Huawei freeBuds, která v sobě spojuje luxus, kvalitu a klasickou eleganci a vychází vstříc jinému segmentu zákaznic milujících klasický vzhled.

Zlatá a jasně červená sluchátka jsou dodávána v elegantní ocelové nabíjecí krabičce v černé a zlaté barvě v podobě luxusní krabičky na rtěnku s ohromujícím designem, harmonickými a elegantními barvami a liniemi, které odrážejí osobnost okouzlující a tajemné ženy s jasně červenou barvou. rty, zatímco černá a zlatá barva symbolizuje luxusní životní styl plný luxusu a luxusu. Nabíjecí pouzdro se vyznačuje konstrukcí z nerezové oceli a magnetickým uzávěrem, který zajišťuje, že sluchátka zůstanou bezpečně v pouzdře, díky čemuž je rtěnka Huawei FreeBuds nezbytným doplňkem v každé elegantní dámské tašce.

Vlastnosti rtěnky Huawei freeBuds

Navzdory nádhernému designu externích sluchátek Huawei FreeBuds Lipstick nepostrádají žádnou z kvalitních vlastností, které Huawei poznal, a ty nejdůležitější z těchto vlastností jsou:

Podpora Android a iOS:

Rtěnku Huawei freeBuds můžete používat, ať máte telefon s Androidem nebo iOS, a její nastavení lze ovládat pomocí aplikace Huawei AI Life nebo chytrých hodinek Huawei.

Kvalita zvuku:

Rtěnka Huawei freeBuds poskytuje bezprecedentní kvalitu zvuku s 14,3mm měniči, navíc s Adaptive Ear Matching, která upravuje zvuk podle tvaru zvukovodu a charakteristik nošení. Pokud jde o kvalitu záznamu zvuku, Huawei FreeBuds Lipstick dokáže nahrávat zvuk ve vysokém rozlišení se vzorkovací frekvencí až 48 kHz a režim Surroundings v aplikaci Huawei AI Life umožňuje nahrávání okolního zvuku ve vysokém rozlišení.

Technologie potlačení hluku:

Huawei je jednou z předních společností v technologii potlačení hluku Open-Fit, protože studuje způsob nošení sluchátek a tvar vnitřního ucha, aby navrhla vlastní nastavení potlačení hluku, abyste zůstali izolováni od vnějšího hluku.

Propojení se dvěma zařízeními:

S rtěnkou Huawei freeBuds můžete propojit dvě zařízení a plynule a velmi snadno mezi nimi přepínat.

Ovládací tlačítka:

Funkce ovládání gesty rtěnky Huawei freeBuds vám umožňuje ovládat způsob zobrazování hudby nebo plynule přijímat hlasové hovory, aniž byste museli telefon vůbec používat, kde můžete dvojklikem přijímat hovory nebo přehrávat hudbu. Nebo dlouhým stisknutím zapněte nebo vypněte funkci potlačení hluku nebo odmítněte hovory. Přetažením nahoru nebo dolů zvýšíte nebo snížíte hlasitost. Tato nastavení lze také více ovládat přes aplikaci.

Ergonomický design:

Technický tým Huawei více než 30krát prostudoval a přepracoval vnější obal rtěnky Huawei freeBuds, aby přišel s nejlepším designem, který poskytuje pohodlný poslech pro ucho, takže náhlavní souprava, která váží 4,1 g, perfektně sedí v uchu.

22 hodin nepřetržitého poslechu:

Baterie rtěnky Huawei freeBuds poskytují 22 hodin nepřetržitého poslechu kromě funkce rychlého nabíjení, protože kapacita baterie každého headsetu je 30 mAh a pouzdro má kapacitu baterie 410 mAh.

Huawei freebuds lipstick price je nyní k dispozici v České republice za 5499 Kč v akci, je dodáván v luxusní dárkové krabičce, takže je dokonalým romantickým dárkem pro vaši milovanou.

Mohlo by vás zajímat

Reklama

Komerční sdělení

Škoda Karoq: Rodinný dobrodruh

redakce