Nejrychlejší 5G skládací smartphone na světě je vybaven vysokokapacitní 4500 mAh baterií

Jde o smartphone a tablet 2 v 1 s flexibilním OLED panelem / Huawei
Na právě probíhající akci Mobile World Congress 2019 představila společnost Huawei nejrychlejší 5G skládací smartphone Mate X. Model je vybaven 7nm multimodálním čipsetem Balong 5000 a vysokokapacitní 4500 mAh baterií.

Ve složeném stavu má novinka Huawei Mate X na mobilní přístroj obrovský displej o velikosti 6,6 palců, po otevření se pak změní na štíhlý tablet s 8palcovou obrazovkou.

Uživatelé se nemusí obávat o bezpečnost, protože se displej vyznačuje vysokou odolností proti poškrábání. Uvnitř tenkého těla smartphonu jsou k dispozici nejnovější kamery značky Leica, které podporují nejmodernější zobrazovací funkce. Ohebná konstrukce umožňuje, aby byly využity zároveň přední i zadní kamery. 

Zabudovaná baterie o kapacitě 4500 mAh je vytvořena tak, aby splňovala nejvyšší požadavky na štíhlé tělo, které má pouhých 5,4 milimetrů.

Baterie také disponuje inteligentní technologií šetřící energii podporovanou umělou inteligencí, díky čemuž splňuje požadavky na vyšší výkon v době 5G.

Pomocí nabíječky Huawei 55W SuperCharge pak podle výrobce doplní baterii zpět na 85 % za pouhých 30 minut. Huawei Mate X prostě ladně kombinuje 5G, skládací obrazovku, AI a zcela nový způsob propojení s ostatními přístroji. Výsledkem je smartphone a tablet 2 v 1 s flexibilním OLED panelem s vysokou pevností a mechanickým závěsným kloubem.

Mohlo by vás zajímat

Reklama