Vodotěsný smartphone s 5palcovým displejem má několikadenní výdrž na jedno nabití

 
Další 1 fotografie v galerii
Akumulátor modelu má dostatečně velkou kapacitu 5 000 mAh / MyPhone
Nový model myPhone Hammer Active 2 má pevnou a odolnou konstrukci, která umožní jeho využití v podmínkách, kde jiné telefony přestávají téměř fungovat.

Mobilní telefon myPhone Hammer Active 2 obsahuje čtyřjádrový procesor MediaTek a 2 GB operační paměť RAM, to vše pro plynulý chod systému Android 8.1. Systém umožňuje instalaci oblíbených aplikací z obchodu Google Play, pro datové surfování je připravena podpora Wi-Fi a 3G sítí.

Díky dual SIM technologii můžete používat současně soukromé a pracovní číslo v jednom přístroji. K zachycení okamžiků pak slouží 8 Mpix fotoaparát s LED bleskem na zadní straně, záběry selfie ke sdílení na sociálních sítích obstará přední 2Mpx kamera.

Praktický je akumulátor s dostatečně velkou kapacitou 5 000 mAh, který zajišťuje několikadenní výdrž při používání. Funkce powerbanky navíc umožňuje nabíjet z Hammer Active 2 jiné telefony nebo zařízení, stačí připojit prostřednictvím microUSB kabelu.

Certifikovaná norma krytí IP68 potvrzuje 100% voděodolnost a ochranu proti vniknutí prachu, písku a jiných nečistot dovnitř konstrukce. Gumové nárazníky a zesílený zadní kryt navíc poskytují ochranu proti mechanickým nárazům dle normy IK04. Dalším ochranným prvkem je speciální sklo Corning Gorilla Glass 3 na 5palcovém IPS displeji.

Smartphone Hammer Active 2 je již v prodeji (ve dvou provedeních – klasické černé a černooranžové), a to za 3 490 Kč.  

Mohlo by vás zajímat

Reklama