Apple představí v roce 2020 iPhone s dosud největším displejem 6,7 palců

Apple rozšíří svou nabídku hned o čtyři různé modely, z nichž první bude iPhone 5G-ready / Apple
Společnost Apple se podle všeho chystá uvést v příštím roce na trh iPhone s displejem, který bude mnohem větší než u předcházejících modelů.

Podle některých zahraničních zdrojů tento technický gigant pracuje na nových telefonech s displeji, které budou větší než obrazovky u nejnovějších modelů iPhone.

Společnost Apple plánuje uvést na trh menší iPhone s 5,4 palcovým displejem, dále verzi s 6,1 palcovou obrazovkou a ještě větší verzi s 6,7 palcovým displejem, což tedy bude vůbec největší displej v dosavadní historii iPhone. Zmiňovaná zařízení s obrazovkou o úhlopříčce 5,4 a 6,7 palců budou používat OLED displeje od Samsungu. Podle portálu ETNews půjde o stejnou technologii, jaká se používá v současných modelech pro iPhone 11, 11 Pro a Pro Max. Půjde údajně o čtyři různá zařízení, z nichž první bude Apple iPhone 5G-ready. 

Mezi modely, které se očekávají nově na trhu v roce 2020, je i další Apple iPhone SE, který bude velmi cenově dostupný a ponese označení SE 2. Analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že příští model Apple SE iPhone bude stát 399 dolarů (cca 9200 Kč) a bude k dispozici ve třech různých barvách. Kuo předpovídá, že iPhone SE 2 bude k dispozici také se dvěma variantami paměti, a to verzí 64 GB a 128 GB, a v barevném provedení šedá, stříbrná a červená.

Zařízení bude mít údajně design velmi podobný iPhone 8, ale přijde s nejnovějším procesorem společnosti Apple, A13 Bionic - půjde o stejný čip, jako je ten obsažený v obou nových modelech iPhone 11 - i přesto, že má o 1 GB méně RAM než prémiové modely Apple. Kuo říká, že tyto telefony pravděpodobně cílí na skupinu majitelů iPhone, kteří stále ještě používají starší modely společnosti, zejména iPhone 6 a 6s, a je pro ně iPhone 11 za 21.000 Kč příliš drahý.

Mohlo by vás zajímat

Reklama