S platební kartou Apple lze financovat nový iPhone s nulovými úroky

 
Další 1 fotografie v galerii
Jde o zcela nový způsob, jak si koupit iPhone od společnosti Apple / Apple
Společnost Apple oficiálně zahájila program "Měsíční splátky Apple Card". Exkluzivní program umožňuje financovat nejnovější iPhone po dobu 24 měsíců s nulovými úroky. Souhlas se splátkou je zobrazen v aplikaci "Peněženka", což uživatelům umožňuje zobrazit například historii plateb.

Program poprvé představil v říjnu letošního roku generální ředitel společnosti Apple Tim Cook. Nyní by již měl být k dispozici všem uživatelům iPhone.

Jde o zcela nový způsob, jak si koupit iPhone od společnosti Apple (zatím pouze v USA) - online na apple.com, v aplikaci Apple Store nebo v Apple Store ve vašem okolí. S kartou je možné platit bezúročně měsíčními platbami. Není problém sledovat všechny každodenní nákupy provedené s Apple Card. Stačí si vybrat nový iPhone a poté vybrat jako možnost platby v aplikaci Apple Store nebo online na Apple.com měsíční splátky Apple Card. 

Kdo nemá kartu Apple, může si ji snadno pořídit, pokud se podívá do svého iPhone. Každý, uživatel, který chce požádat o nový program, jednoduše vyplní žádost o Apple Card na webových stránkách firmy. Pro ty, kteří již mají jednu z firemních karet, ale neexistuje žádná další aplikace. Kromě financování iPhone obdrží držitelé karet zpět tři procenta denní hotovosti z kupní ceny vašeho nového iPhone. V aplikaci Peněženka se tato částka automaticky připočte k Apple Cash card.

Přestože je tento program novým přírůstkem společnost Apple, již má zaveden program, který zákazníkům umožňuje platit za svůj iPhone měsíčně, namísto nákupu zařízení, ve kterém také každých 12 měsíců obdrží záruku a bezplatný upgrade. Pak je zde možnost Apple-trade-in, která umožňuje spotřebitelům vrátit svůj starý iPhone za slevu na nový model. Vedoucí pracovníci společnosti Apple poznamenali, že tento program byl úspěšný.

Spolu se zmínkou o platebním programu Tim Cook přinesl zprávy také o jiném předplatném. Jako příležitost k dalšímu růstu společnosti vidí program „Apple Prime“. O tomto programu se poprvé zmiňovala zpráva z roku 2018, která navrhovala, aby společnost kombinovala svou hudbu, originální televizní pořady, zprávy a časopisy v předplatném ve stylu Amazon Prime. Zatím není přesně známo, kdy bude nová služba spuštěna nebo kolik bude stát, ale pokud má konkurovat svému soupeři, bude se pravděpodobně pohybovat kolem 12,99 dolarů za měsíc.

Mohlo by vás zajímat

Reklama