Digitální stolní telefony Panasonic s barevným LCD displejem

Model KX-DT680 má dobře viditelný a intuitivní barevný LCD displej / Panasonic
Stolní telefony KX-DT680 a KX-DT635 značky Panasonic umožňují firmám prodloužit životnost jejich telekomunikačních systémů. Pro zaměstnance představují tenký a moderně vypadající digitální stolní telefon.

Novinky disponují velkým barevným LCD displejem, intuitivním ovládáním a možnostmi individuálního přizpůsobení. Předpokládá se, že v roce 2024 bude na celém světe 20 % všech stolních telefonů používaných ve firmách digitálních.

Řada KX-DT6 nabízí praktický způsob, jak mohou firmy prodloužit životnost svých digitálních telekomunikačních systémů a zároveň poskytnout zaměstnancům tenký a moderní digitální stolní telefon.

Model KX-DT680, který se podobá svým IP protějškům, má dobře viditelný a intuitivní barevný LCD displej. Na stole zabere mnohem menší plochu než jeho předchůdce. Nové telefony nabízí možnost importovat na obrazovku logo společnosti pro podpoření firemní identity.

Stolní telefony řady KX-DT6 se snadno instalují, používají a udržují. Disponují až 48 funkčními tlačítky s možností označit je vlastními štítky, stránkováním na čtyřech kartách a vestavěným EHS systémem (Electric Hook Switch), tedy možností elektronického propojení bezdrátové náhlavní soupravy s telefonem.

Stolní digitální telefony Panasonic KX-DT680 a KX-DT635 jsou již nyní na tuzemském trhu v prodeji.

Mohlo by vás zajímat

Reklama