Cenově nejdostupnější 5G smartphone od Samsungu s rychlonabíjecí 5 000 mAh baterií

 
Další 1 fotografie v galerii
Novinka bude v prodeji od počátku listopadu 2020 / Samsung
Nový 5G smartphone Galaxy A42 je vybavený například čtveřicí fotoaparátů, 6,6palcovým HD Infinity-U displejem a baterií s dlouhou výdrží.

Novinka Galaxy A42 5G poskytuje rychlé streamování a stahování s podporou 5G. Ať už hrajete mobilní hry na cestách nebo živě streamujete v rozlišení 4K, rychlá konektivita by měla zajistit přenos s minimem výpadků. 

Model má 6,6palcový HD Super AMOLED Infinity-U displej a díky rychlonabíjecí 5 000 mAh baterii se můžete dívat, hrát nebo procházet webové stránky opravdu dlouho. 

Na zadní straně je vrstvený vzor, který vytváří moderní povrch. Ergonomický design a zaoblené hrany umožňují pohodlné držení a snadné ovládání jednou rukou. Smartphone je dodáván ve třech barvách: Prism Dot Black, Prism Dot White a Prism Dot Gray.

Smartphone je vybaven celkem čtyřmi fotoaparáty. Hlavní fotoaparát s rozlišením 48 Mpix a širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 Mpix se hodí na pořizování snímků krajiny.

Makro fotoaparát s rozlišením 5 Mpix a fotoaparát se zpracováním hloubky ostrosti a rozlišením 5 Mpix dokážou snímat detaily blízkých předmětů a vytvářet kolem snímaného objektu efekt rozostření pozadí. Na přední straně je 20Mpix fotoaparát pro selfie snímky a dostatečně ostré videohovory. 

Díky kombinaci 128GB interního úložiště a 4GB RAM spolu s podporou Micro SD karet s kapacitou až 1 TB budete moci pořizovat a ukládat videa a fotografie bez obav z nedostatku místa. Novinka bude v prodeji od počátku listopadu 2020 za 9 999 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama