Cenově dostupný odolný telefon StrongPhone Z4 s funkcí powerbanky

Outdorový telefon StrongPhone Z4 je vybaven nouzovým SOS tlačítkem / EVOLVEO
Na tuzemský trh přichází do prodeje model StrongPhone Z4 značky EVOLVEO s 2 500 mAh baterií s funkcí powerbanky a SOS tlačítkem. Ve výbavě tohoto velmi levného mobilu nechybí ani jednoduchý 2Mpix digitální fotoaparát, ani například LED svítilna.

Novinka má odolné tělo s pogumovaným povrchem, odolá nárazům a vlivům prostředí bez jakýchkoliv problémů. Vodotěsnost telefonu je certifikována dle normy IP68. Telefon by podle výrobce měl odolat ponoření do vody po dobu 30 minut v hloubce 1,2 metru.

Telefon je vybaven 2,8palcovým IPS LCD displejem. Tato technologie přináší realistické podání barev, široké pozorovací úhly a nízkou spotřebu energie. Zvýšená odolnost proti poškrábání a tlaku umožní používání telefonu v jakýchkoliv podmínkách.

Moderní vysokokapacitní Li-ion baterie o kapacitě 2 500 mAh zajistí provoz telefonu až na dva týdny, a navíc je možné využít kapacitu baterie k nabíjení dalších zařízení. Odolný telefon StrongPhone Z4 je vybaven funkcí powerbanky, která umožní přebytečnou kapacitu baterie dokonale využít. 

Outdorový telefon StrongPhone Z4 je vybaven nouzovým SOS tlačítkem, které může v případě nebezpečí přivolat pomoc. Po stisknutí tlačítka telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu.

Součástí výbavy odolného telefonu je i 2Mpix fotoaparát, výkonná LED svítilna nebo vestavěné FM rádio s integrovanou anténou a automatickým laděním stanic. Dále je v aplikacích například kalendář, budíky nebo kalkulačka.

Pro zjednodušení procesu nabíjení je tento model vybaven nabíjecím stojánkem, který zajistí snadné nabíjení bez nutnosti zapojovat do telefonu USB kabel. Odolný telefon EVOLVEO StrongPhone Z4 je již v prodeji, a to za 1 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama