Elegantní realme narzo 30 5G s baterií o kapacitě 5000 mAh podporuje sítě páté generace

 
Další 1 fotografie v galerii
Telefon podporuje duální 5G SIM karty, režimy SA/NSA a pokrývá všechny hlavní 5G frekvence / realme
Nový smartphone realme narzo 30 5G je osazený procesorem Dimensity 700 5G, displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz a baterií o kapacitě 5000 mAh. Novinka zaujme i cenou, protože se bude prodávat za 5299 korun.

Model realme narzo 30 5G pohání procesor Dimensity 700 5G, který umožňuje výjimečný zážitek se sítěmi páté generace. Telefon podporuje duální 5G SIM karty, režimy SA/NSA a pokrývá všechny hlavní 5G frekvence.

Zásluhou 7nm technologie výroby má Dimensity 700 o 28 % vyšší výkon než srovnatelné procesory vyráběné 8nm technologií. To znamená i nižší spotřebu energie, díky které můžete být k sítím připojeni déle. Prodloužený zážitek z hraní umocňuje také 5000 mAh baterie. 

Telefon je vybavený inteligentní 5G technologií, která šetří spotřebu baterie automatickým přepínáním mezi sítěmi 5G a 4G podle jejich síly a dostupnosti. Super Power Saving Mode optimalizuje výkon CPU, podsvícení displeje a další energeticky náročné parametry vybraných aplikací.

Výdrž baterie prodlužuje i funkce Sleep Standby Optimization, která snižuje spotřebu telefonu v režimu spánku. K tomu přispívá také systém App Quick Freeze, jenž automaticky vypíná nečinné aplikace.
 
Realme narzo 30 5G disponuje hladkým 90Hz displejem, který přináší vysokou kvalitu obrazu. 16,5 cm (6,5”) FHD + full screen s dotykovou frekvencí 180 Hz a s maximálním jasem 600 nitů nabízí výrazné barvy. Díky vysoké obnovovací frekvenci je displej velmi citlivý, a ani při hraní nedochází k žádnému zpoždění nebo rozbíjení obrazu.

Série realme narzo, která je zaměřená zejména na uživatele generace Z, se snaží uspokojit potřeby náruživých hráčů a všech dalších, kteří od svých smartphonů požadují co nejvyšší výkon. Přístroje této řady jsou proto vybaveny nejlepšími procesory v rámci příslušného segmentu a nabízí mladým uživatelům herní zážitky za dostupnou cenu. realme narzo 30 5G je druhým modelem řady dostupným v České republice, jako první se v nabídce tuzemských prodejců objevil na začátku července realme narzo 30A.

Mohlo by vás zajímat

Reklama