Nový telefon GT NEO 2 je zajímavou kombinací vysokého výkonu a elegance

Model váží jen 189 gramů a k dispozici bude ve třech barvách / realme
Tento týden byl představen model realme GT NEO 2. Jde o nejnovější přírůstek do řady GT, který obsahuje moderní technologii, přičemž NEO je symbolem mladistvého pojetí a futuristického designu.

Novinka realme GT NEO 2 přichází s originálním vzhledem, který pod názvem Digital Urban Design navrhlo realme Design Studio. Při výrobě se používá sedm nano vrstev, díky kterým má telefon dvojitou texturu a celkově hladší a jemnější povrch.

Váží jen 189 gramů a k dispozici bude ve třech barvách – NEO Green, NEO Blue a NEO Black. Telefon běží na procesoru Snapdragon 870 5G, právě díky dostatečnému výkonu funguje plynule.

A navíc má GT Mode 2.0, který je navržen tak, aby optimalizoval herní zážitek. Výrazně zvyšuje výkon CPU a dotykovou frekvenci. Procesor telefonu má nejvyšší rychlost CPU mezi androidovými smartphony a zaznamenal nejvyšší skóre AnTuTu ve své kategorii.

Přístroj je vybaven prvním realme HDR 10+ displejem – E4 AMOLED. Jedná se o displej s dotykovou frekvencí 600 Hz a vysokým jasem 1300 nitů, díky kterému jsou dobře vidět jednotlivé detaily i při silném osvětlení.

Baterii s kapacitou 5000 mAh je možné podle údajů výrobce díky rychlému nabíjení 65 SuperDart Charge nabít z 0 na 100 % za pouhých 36 minut. Zařízení vydrží celý den v provozu i náročnějším uživatelům. 

realme GT NEO 2 disponuje výkonným chladícím systémem VC Cooling Plus s parní komorou z nerezové oceli v osmivrstvé chladicí struktuře s diamantovým termálním gelem.

Telefon je vybavený hlavním trojnásobným AI 64Mpix fotoaparátem, který umožňuje pořizování snímků ve vysokém rozlišení a 16Mpix předním fotoaparátem s filtry pro simulaci filmu a režimem pouliční fotografie. O kvalitní přenos zvuku se starají stereo reproduktory Dolby Atmos.

Telefon bude k dispozici ve dvou konfiguracích - 8 + 128 GB za 11 999 Kč a 12 + 256 GB za 13 499 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama