Nový smartphone ZERO ULTRA je již v Česku, plně nabít se dá za 12 minut

Model má modul NFC a dva sloty pro karty 5G / Infinix
Nový model Infinix ZERO ULTRA disponuje jako první smartphone na světě technologií ultrarychlého nabíjení 180W Thunder Charge, která mu umožňuje plně nabít baterii za pouhých 12 minut.

Model ZERO ULTRA má 8+256GB paměti, rozšiřitelnou až na 13GB díky integraci 8+5GB ROM a RAM. Je také dle webu výrobce vybaven procesorem MediaTek Dimensity 920 a pokročilým čtyřvrstvým grafitovým chladicím systémem.

Celé zařízení má 11 vrstev materiálů odvádějících teplo, které mohou účinně snížit teplotu jádra. Kromě toho získal ZERO ULTRA nejvyšší hodnocení v 36měsíčním testu spolehlivosti TÜV SÜD. Hodnocení TÜV SÜD zohledňuje nejen plynulost používání zařízení v počáteční fázi, ale také po dvou nebo třech letech.

ZERO ULTRA je novinkou v nejvyšší řadě ZERO s funkcí 180W Thunder Charge. Infinix se soustředí na vývoj jedné z nejrychlejších technologií na světe s nabíjecím výkonem 180 wattů, kdy pro plné nabití dvoučlánkové baterie 4500 mAh tohoto modelu stačí pouhých 12 minut.

Smartphone je vybaven dvěma desítkami teplotních senzorů, které chrání jak samotné zařízení, tak nabíječku a kabel před přehřátím.

Uživatelé dostanou nový telefon i s pokročilou nabíječkou,  která může také nabíjet další zařízení, jako je notebook nebo tablet, pomocí kabelu USB-C. Využívá technologii GaN založenou na účinných a energeticky úsporných polovodičích nitridu galia.

Smartphone běží na softwaru XOS 12 společnosti Infinix, vyvinutém na základě Androidu 12. Obsahuje mimo jiné dětský režim, který umožňuje ručně vybrat aplikace, ke kterým budou mít přístup nejmladší uživatelé, stejně jako režim eliminace modrého světla, velmi pohodlný režim rozdělené obrazovky a další funkce.

Model ZERO ULTRA je již nyní dostupný u vybraných partnerů v Česku (15 299 Kč) a na Slovensku (629 EUR). Na zadní straně modelu najdete fotoaparát 200 Mpix s optickým stabilizátorem obrazu a širokoúhlý objektiv 13 Mpix. Na přední straně je 32 Mpix fotoaparát s dvojitým bleskem.

Na první pohled také zaujme velký 6,8palcový zakřivený AMOLED FHD+ displej s obnovovací frekvencí 120 Hz a jasem 900 nitů. Model má modul NFC a dva sloty pro karty 5G.

Zdroj: Infinix

Mohlo by vás zajímat

Reklama