Nová technologie 260W All-Round FastCharge dokáže nabít telefon na 25 procent za 1 minutu

Architektura nabíjení využívá inteligentní obvod 4-Pump Intelligent Circuit Design / Infinix
Společnost Infinix představila 260W rychlonabíjení a 110W bezdrátové rychlonabíjení All-Round FastCharge. Obě řešení spadají pod flexibilní, bezpečné a inteligentní rychlonabíjení „All-Round FastCharge“, které nabízí uživatelům novou úroveň komfortu ve všech možných scénářích využití.

Expresní 260W All-Round FastCharge dokáže dle webu Infinix nabít telefon na 25 % za 1 minutu a dokončit 100% nabití z jediného procenta za pouhých 7,5 minuty.

A 110W bezdrátová nabíječka All-Round FastCharge dokáže nabít zařízení na 100 % za 16 minut. Tato inovativní technologie All-Round FastCharge dokáže uspokojit různé potřeby uživatelů při nabíjení za každého počasí a zmírnit obavy uživatelů z nabíjení v éře 5G, kdy spotřeba energie nikdy nebyla vyšší.

Architektura nabíjení využívá inteligentní obvod 4-Pump Intelligent Circuit Design, který identifikuje požadavky na výkon a přiděluje počet nabíjecích čerpadel potřebných k práci. V kombinaci s modernizovanou baterii 12C s kapacitou 4400 mAh a strukturou s více elektrodovými koncovkami, které zajišťují vysokou účinnost konverze nabíjení až 98,5 % zároveň dochází ke zvýšení odolnosti baterie. Baterie si zachovává více než 90 % své energie po 1000 cyklech.

Nabíječka využívá inovativní architekturu obvodů PFC + AHB z nitrigu gallitého (GaN), která má vysokou hustotu, malé rozměry, inteligentnější a bezpečnější řízení nabíjení a širší rozsah nabíjených produktů.

Nabíjecí kabel obsahuje čip Emarker s novým designem struktury rozhraní. Tento kabel může přenášet proud až 13 A a v kombinaci s přizpůsobeným protokolem rychlého nabíjení společnosti Infinix zajišťuje možnost extrémně rychlého nabíjení s vysokým výkonem 260 W.

Zajímavá je i nová 110W technologie Wireless All-Round FastCharge společnosti Infinix, která dokáže plně nabít telefon za pouhých 16 minut. Díky použití na míru vyrobených cívek s malou citlivostí, které mají méně cívek než tradiční konstrukce a širší cívky ve stejném prostoru, překonává Infinix tradiční architektonická omezení, snižuje vnitřní odpor cívek a následně snižuje nárůst teploty telefonu, prodlužuje dobu nabíjení vysokým výkonem a zvyšuje účinnost bezdrátového nabíjení.

Speciálně vyvinutá 110W bezdrátová nabíječka má konstrukci se dvěma cívkami pro vertikální i horizontální nabíjení. Nabíjecí stanice také využívá ventilátor v základně pro tiché chlazení vzduchem, což zlepšuje účinnost rozptylu tepla v oblastech s typicky vysokou teplotou.

Zdroj: Infinix

Mohlo by vás zajímat

Reklama