Tlačítkové telefony Nokia 110 4G a 105 4G vydrží na jedno nabití řadu dní

Model Nokia 110 4G je vybaven velkou baterií o kapacitě 1 450 mAh / HMD Global
Společnost HMD Global, výrobce telefonů Nokia, představila tento týden dva nové tlačítkové telefony – Nokia 110 4G a Nokia 105 4G.

Obě představené novinky nabízejí dle webu výrobce kromě dlouhé výdrže na jedno nabití, jednoduchého ovládání a systému S30+ také kvalitní zpracování, podporu sítí 4G, HD hovory a zcela nový design.

Model Nokia 110 4G prošel náročnými testy, díky čemuž zvládne vše od pracovních hovorů až po náročné festivalové víkendy. Nano texturovaný vzor v zajímavých barevných provedení zajišťuje pevný úchop a nevšední vzhled. 

Nokia 110 4G zaujme taktéž svou velkou klávesnicí, která je příjemnější na dotek a usnadňuje psaní dlouhých zpráv a poznámek. Uživatele potěší i nasazení 1,77″ displeje s technologií IPS, která je známa především z chytrých telefonů. Displej přijde vhod nejen při každodenním používání, ale třeba také při hraní legendárního Hada.

Model Nokia 110 4G je vybaven velkou baterií o kapacitě 1 450 mAh, která udrží telefon v provozu po dobu více než 8 hodin hovorů, případně až 12 dní v pohotovostním režimu. V telefonu navíc nechybí funkce Battery Saver, která při zapnutí prodlouží výdrž telefonu na maximum.

Nokia 110 4G dále nabídne HD volání, MP3 přehrávač, 4G připojení, předinstalované hry, internetový prohlížeč Opera Mini, zadní fotoaparát, FM rádio, Bluetooth, vestavěnou svítilnu a podpora paměťových karet. Novinku si oblíbí i starší lidé díky jednoduchému systému S30+ s funkcí pro přiblížení jednotlivých položek v menu, rychlému vytáčení hovorů a možnosti nastavit velký text napříč celým rozhraním.

Velká baterie, HD volání a konstrukce, která vydrží nestandardní podmínky. Nejen tím zaujme druhá novinka – Nokia 105 4G. Stejně jako model Nokia 110 4G nabízí Nokia 105 4G kvalitní 1,77″ IPS displej, pohodlnou klávesnici a bohatou systémovou nabídku. Jediným rozdílem oproti vyššímu modelu je absence fotoaparátu a jiné barevné provedení.

Zdroj: HMD Global

Mohlo by vás zajímat

Reklama