Elegantní, přitom levný, smartphone Nokia C32 zaujme dlouhou výdrží baterie

Novinka disponuje certifikací IP52, tedy ochranou proti prachu a stříkající vodě menší intenzity / HMD Global
Společnost HMD Global oznámila dostupnost elegantního modelu Nokia C32 na českém trhu. Nokia C32 je nejvyšší model cenově dostupné řady Nokia C, který zaujme povedeným designem, hlavním fotoaparátem s 50MP rozlišením a zejména třídenní výdrží na jedno nabití.

Elegantní design a atraktivní barvy dodávají telefonu Nokia C32 moderní vzhled, který zaujme hned na první pohled. Tělo telefonu je dle webu výrobce tvořeno kovovou konstrukcí a tvrzeným sklem jak z přední, tak ze zadní strany. Nokia C32 se tak ve své třídě určitě neztratí, a naopak působí jako prémiové modely ve vyšších řadách.

Všechny důležité situace zachytí 50MP hlavní fotoaparát, který je obohacen o chytré algoritmy a nedělají mu problém ani noční fotky. O portrétní fotky se pak postará kamerka s 2MP rozlišením a nechybí ani přední fotoaparát s rozlišením 8MP.

Nokia C32 je připravena na dlouhé cesty svou velkou vestavěnou baterií o kapacitě 5000 mAh, díky které telefon zvládne dle údajů výrobce na jedno nabití až tři dny. Výdrž lze ještě prodloužit úsporným režimem.

Ve své cenové kategorii dále zaujme certifikací IP52 (ochrana proti prachu a stříkající vodě menší intenzity), Androidem 13, možností virtuálně rozšířit operační paměť o další 3 GB pro plynulejší chod náročnějších aplikací nebo čtečkou otisků prstů v zapínacím tlačítku.

Výbavu uzavírá osmijádrový procesor Unisoc, prostorný 6,5palcový HD+ displej, slot na paměťové karty a dvouletá podpora. Nokia C32 je již v prodeji (v černé a růžové barvě) ve verzi 4/64 GB za doporučenou cenu 3.499 Kč.

Zdroj: HMD Global

Mohlo by vás zajímat

Reklama