Elegantní skládací motorola razr 40 má 6,9palcovou obrazovku

Razr 40 má také interaktivní 1,5 palcový plně funkční externí displej / Motorola
Nový model Motorola Razr 40 mění představu o tom, jak má vypadat styl v kapesním skládacím designu. Po vyklopení nabízí na svou kategorii obrovskou 6,9palcovou obrazovku pOLED.

Nový razr 40 je skutečně kompaktním zařízením, po složení na polovinu se vejde dle webu výrobce téměř do každé kapsy. Toto zařízení přichází se zajímavým stylovým designem, který upoutá a udělá dojem, kombinací skla Gorilla Glass Victus a luxusního pocitu podobného kůži díky prémiové veganské kůži.

Model se lehce drží, je měkký na dotek a přichází s módními barvami profesionálně vybranými díky partnerství společnosti Motorola se společností Pantone (včetně Sage Green, moderní zelený odstín, Vanilla Cream, pravá bílá klasika, a Summer Lilac, což je mystický fialový odstín). 

Razr 40 má také interaktivní 1,5 palcový plně funkční externí displej, takže můžete vidět vše na první pohled a mít přehled, aniž byste museli své zařízení otevírat. To znamená, že zůstanete vždy v obraze a v případě potřeby si můžete rychle prohlížet upozornění, kontrolovat počasí, přehrávat skladby a kontrolovat svůj rozvrh, aniž byste museli zařízení otevírat.

Motorola razr 40 je také vybavena snímači s nejvyšším rozlišením pro přední i zadní fotoaparát ze všech svých skládacích zařízení. Uživatelé mohou zachytit ostré fotografie a selfie při jakémkoli světle díky hlavnímu fotoaparátu s rozlišením 64 Mpx a funkci OIS, která eliminuje rozmazání snímků způsobené nechtěným pohybem fotoaparátu. Kromě toho technologie laserového automatického zaostřování využívá pokročilého ToF senzoru, který pomáhá fotoaparátu rychle zaostřit na objekt ve zhoršených světelných podmínkách.

Majitelé této novinky mohou naplno rozvinout potenciál razr 40 fotografováním širokoúhlých záběrů až po extrémní přiblížení pomocí ultraširokoúhlého objektivu s rozlišením 13 Mpx + Macro Vision, se kterým se do záběru vejde téměř 4krát více ve srovnání se standardním objektivem. Do selfie tak můžete vtěsnat více přátel. Díky Macro Vision navíc uživatelé mohou fotit ze 4x bližší vzdálenosti než u standardního objektivu. Ať už se jedná o jídlo, přírodu, mechanické detaily, nebo cokoliv jiného, fotografie můžete pořizovat již ze vzdálenosti 2,5 cm.

S novým razr 40 si můžete také vychutnat kvalitní videohovory pomocí předního fotoaparátu s rozlišením 32 Mpx. Nebo můžete dokonce použít hlavní displej jako zrcadlo, abyste byli vždy připraveni k fotografování. Díky technologii Quad Pixel získají uživatelé 4násobnou citlivost na světlo pro ostré a jasné snímky i při slabém osvětlení. Inteligentní software pracující na pozadí navíc automaticky doostřuje tváře.

Zdroj: Motorola

Mohlo by vás zajímat

Reklama