Nový HONOR Magic6 Lite má displej, jenž odolá poškrábání, a baterii s kapacitou 5300 mAh

Novinka se prodává ve třech barevných provedeních - Midnight Black, Emerald Green a Sunrise Orange / HONOR
Model Magic6 Lite zaujme zejména displejem odolným vůči poškrábání a každodennímu opotřebení a robustní baterií s kapacitou 5300 mAh, která udrží uživatele ve spojení až 2 dny na jedno nabití.

Stačí jeden nešťastný okamžik, kdy smartphone spadne, a na běžném displeji zůstanou trvalé následky. HONOR Magic6 Lite ale přináší dle webu výrobce z tohoto hlediska do duše klid.

Jeho obrazovka je odolná vůči poškrábání a smartphone je navržený tak, aby odolal každodenním nárazům a úderům. HONOR Magic6 Lite tak díky zvýšené odolnosti zůstane po delší dobu na pohled jako nový a ušetří vám výdaje a starosti s opravou displeje.

Nejedná se jen o standardní tvrzené sklo, zvýšené odolnosti smartphone dosahuje pomocí speciální ochranné vrstvy, která chrání displej před poškrábáním klíči, mincemi a dokonce i před následky některých pádů a nárazů. Technologie tak pomáhá udržovat elegantní a nedotčený vzhled telefonu co nejdéle.

Dalším zajímavým prvkem novinky je zabudovaná baterie s kapacitou 5300 mAh, která vás udrží ve spojení a dopřeje vám zábavu a produktivitu mnohem déle než průměrný smartphone – dle informací výrobce až 2 dny.

HONOR Magic6 Lite je na tuzemském trhu již dostupný, a to hned ve třech barevných provedeních – Midnight Black, Emerald Green a Sunrise Orange. Prodej odstartoval na začátku roku za doporučenou cenu 9 790 Kč. K nákupu nového smartphonu HONOR Magic6 Lite navíc získáte i chytrý telefon HONOR X7a v hodnotě 3 390 Kč jako dárek.

Zdroj: HONOR

Mohlo by vás zajímat

Reklama