Nové smartphony a tablety šetrné k očím pro slunečné dny

Model 40 NXTPAPER se může pochlubit 256GB úložištěm a 8GB RAM / TCL
Technologie NXTPAPER přináší zážitek ze sledování podobný papíru, snižuje namáhání očí a zároveň zachovává přesnost a jasnost živých barev. Je tak opravdu vhodná pro dlouhodobé letní používání.

Smartphony TCL 40 NXTPAPER a TCL 40 NXTPAPER 5G nabízejí živé displeje šetrné k očím, podle webu výrobce ideální pro jasné slunečné dny, a jsou navrženy tak, abyste byli ve spojení a produktivní, ať už vás léto zavede kamkoli.

TCL 40 NXTPAPER je vybaven 6,78palcovým FHD+ displejem, který oživí vaše letní dobrodružství s čistotou a komfortem jako na papíře. Tato inovativní obrazovka minimalizuje namáhání očí, aniž by se snížila kvalita barev nebo detailů, takže je ideální pro dlouhé hodiny používání na slunci.

Zajímavý audiovizuální zážitek nabízí model díky dvěma reproduktorům a 3D zvuku s hlubokými basy poháněnými technologií DTS. Zachyťte své letní zážitky díky 32Mpix selfie kameře s vysokým rozlišením a všestranné sestavě 50Mpix zadní trojité kamery, která zajistí, že každý okamžik bude uchován v jasných detailech.

Pro ty, kteří potřebují rychlost a spolehlivost, je tu TCL 40 NXTPAPER 5G (dostupný pouze na Slovensku), který díky technologii 5G vylepší vaše letní připojení. Jeho 6,6palcový displej s rozlišením HD+ a přizpůsobené uživatelské rozhraní NXTPAPER nabízí pohodlné čtení a prohlížení, ideální pro prohlížení nebo práci s dokumenty během vašich letních cest.

Oba modely jsou vybaveny velkou pamětí, která zajišťuje plynulý multitasking a produktivitu. TCL 40 NXTPAPER se může pochlubit 256GB úložištěm a 8GB RAM (plus 8GB virtuální rozšíření RAM), zatímco 40 NXTPAPER 5G má 256GB úložiště a 6GB RAM (plus 6GB virtuální rozšíření RAM). TCL 40 NXTPAPER je nyní k dispozici za doporučenou cenu 4.999 Kč v barvách Midnight Blue a Opalescent. TCL 40 NXTPAPER 5G je k mání pouze na Slovensku za doporučenou cenu 119 eur v barvě Starlight Black.

Nový tablet TCL NXTPAPER 11 byl navržen tak, aby upřednostňoval vizuální zdraví a bezproblémovou konektivitu. Technologie NXTPAPER poskytuje 11palcový displej s rozlišením 2K, který nabízí pohodlné sledování za jakéhokoli světla a úhlu. Snížením expozice modrému světlu, aniž by byla obětována přesnost barev, zajišťuje tento tablet vynikající zdraví zraku a jasnost, certifikovanou organizací TÜV pro účinnou filtraci modrého světla.

TCL NXTPAPER 11 má strukturu připomínající papír a antireflexní sklo, takže je ideální pro dlouhodobé čtení a psaní. Tento  tablet integruje produktivitu do všech aspektů vašeho života, což z něj činí zajímavý nástroj pro práci i volný čas.

Díky 8MPix širokoúhlé přední kameře, čtveřici reproduktorů a dvěma mikrofonům zaručuje  TCLNXTPAPER 11 čisté videohovory a zvuk. Robustní baterie s kapacitou 8000 mAh podporuje dlouhodobé používání a možnost reverzního nabíjení zajišťuje, že vaše ostatní zařízení zůstanou napájena, takže vaše kreativita a produktivita zůstanou nepřerušeny po celou sezónu. TCL NXTPAPER 11 se dodává v tmavě šedé barvě s Flip pouzdrem a je již k dispozici za doporučenou cenu 4.999 Kč.

Zdroj: TCL

Mohlo by vás zajímat

Reklama