Nová programovatelná klávesnice s efektním podsvícením má odezvu jen 8 ms

 
Další 1 fotografie v galerii
Většina režimů má možnost nastavení úrovně jasu podsvícení nebo rychlost či směr efektů / Genesis
Na tuzemském trhu se objevila nová programovatelná mechanická herní klávesnice Genesis Thor 100, která je vybavena jen 39 klávesami a červenými mechanickými spínači s bleskurychlou odezvou 8 ms.

Tato klávesnice umožňuje naprogramovat jakékoliv makro, nebo přiřadit k libovolné klávese zvolenou funkci. Dále lze zvolit jeden z 10 režimů podsvícení a pro každou klávesu nastavit barvu podsvícení z palety RGB (16 milionů barev).

Ergonomická podpěrka zápěstí zajišťuje pohodlné používání i během několikahodinových herních bitev. Díky kompaktním rozměrům můžete brát klávesnici na každou LAN párty nebo ji použít jako rozšíření své výbavy pro speciální úkoly.

Thor 100 RGB nabízí skutečně efektní RGB podsvícení, které je nejen na okrasu, ale pomáhá najít tu správnou klávesu při používání v noci. Některé režimy umožňují individuální nastavení barvy každé klávesy z palety RGB.

Většina režimů má možnost nastavení úrovně jasu podsvícení nebo rychlost či směr efektů. V případě potřeby lze podsvícení jednoduše vypnout.

Nechybí ani funkce N-key Rollover, takže můžete stisknout libovolný počet kláves ve stejný čas, bez obav, že některé stisknutí nebude zaregistrováno. Tělo klávesnice Thor 100 RGB je vyrobeno z odolných materiálů, které by měly zajistit pevnost konstrukce a dostatečně dlouhou životnost. Klávesnice Genesis Thor 100 je již v prodeji, a to za 787 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama