Displej lepší papíru: Nová WiFi čtečka elektronických knih s šestipalcovým dotykovým displejem

 
Další 1 fotografie v galerii
Čtečka nabízí WiFi připojení k internetu a má rozhraní micro USB / inkBOOK
Již pár let to skutečně platí: stovky knih v kapse, svoboda a radost ze čtení, to jsou hlavní přednosti čteček e-knih. Nyní se na tuzemském trhu objevila čtečka inkBOOK Prime HD s šestipalcovým dotykovým displejem Flat Glass s technologií E Ink Carta.

Dostatečná kvalita zobrazení a intuitivní otáčení stránek je u této nové čtečky zajištěno technologií Rapid Refresh. Čtečka elektronických knih inkBOOK Prime HD využívá operační systém Android a je lokalizovaná pro české prostředí.

inkBOOK Prime HD má ergonomický design, kompaktní rozměry (159 × 114× 9 milimetrů) a nízkou hmotnost (165 gramů). Nabízí jednoduché a intuitivní ovládání, včetně úpravy jasu displeje a teploty podsvícení. Jednoduše lze měnit velikost písma, styly nebo orientaci displeje.

S textem lze dále pracovat, vkládat poznámky, kopírovat jej, vkládat záložky. Kapacitu lze rozšířit microSD kartou (až do 32 GB). Programovatelná boční tlačítka umožňují individuální nastavení funkcí. Čtečka nabízí WiFi připojení k internetu a jak už bylo zmíněno má rozhraní micro USB. Bez problémů pracuje s většinou textových formátů a formátů elektronických publikací.

inkBOOK Prime HD používá displej Flat Glass s technologií E Ink Carta s vysokým rozlišením 300 DPI, který by měl zajistit dobrou čitelnost textu i na přímém slunci, ale současně by neměl příliš oslňovat za tmy.

Čtečka inkBOOK Prime HD je vybavena procesorem Quad-Core Cortex A9, což by mělo garantovat bezproblémové používání. Model má dotykový displej. Jednoduché rozhraní ovládání usnadňují čtení a celkové používání.

Své poslední knížky, aplikace nebo dokumenty otevřete jedním klepnutím. Software nabízí zvýrazňování a záložky na stránkách, ukládání poznámek ke kapitolám a další pomůcky. inkBOOK Prime HD je již v prodeji, a to za 3 689 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama