Legendární herní myš má konečně i svou bezdrátovou variantu

 
Další 1 fotografie v galerii
Nový senzor HERO 16K má vysokou přesnost s citlivostí až 16 000 DPI / Logitech
Nová myš G502 Lightspeed od Logitechu má navenek dobře známý vzhled, je však lehčí a rychlejší. Nově ovšem hlavně podporuje bezdrátové technologie Lightspeed a Powerplay.

Nová myš Logitech G502 Lightspeed spojuje moderní technologie s osvědčeným designem. Výrobce inovoval mechanickou i elektrickou konstrukci a doplnil technologii bezdrátového přenosu Lightspeed, bezdrátové nabíjení Powerplay i výkonný optický senzor HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K.

Jak jsme již uvedli, nová myš G502 Lightspeed má dobře známý design, je však lehčí, rychlejší a prostě dokonalejší. Myš má 11 programovatelných tlačítek, která lze nastavit pomocí softwaru Logitech G HUB na provádění jednotlivých akcí nebo přiřazených maker.

Novinka je vybavena také kolečkem s přepínatelným režimem k přesnému nebo rychlému skrolování a vyvažovacím systémem se šesti závažími (4 dvougramová a 2 čtyřgramová) kvůli úpravě hmotnosti a vyvážení myši podle určitého herního stylu.

Logitech G502 Lightspeed nabízí při hraní skutečný komfort (což tisíce pařmenů dobře zná), přispívají k tomu také texturované pryžové boční úchyty a přizpůsobení pro ovládání pravou rukou. Praktické je také to, že nová herní myš se umí bezdrátově spárovat přes nabíjecí systém Powerplay, takže dochází k nepřetržitému dobíjení i během hraní hry.

Nový senzor HERO 16K by měl mít podle výrobce vysokou přesnost s citlivostí až 16 000 DPI a zvládá trasování při rychlosti přes 400 IPS bez akcelerace, filtrování nebo vyhlazování. Bezdrátová herní myš Logitech G502 Lightspeed je již v prodeji, a to za 4 129 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama