Nový SSD disk zvládne číst data rychlostí až 2200 MB/s, jejich zápis pak 2000 MB/s

Model A2000 se uplatní nejlépe v ultrabooku nebo jiném malém systému / Kingston
Jednostranná M.2 NVMe PCIe SSD disková jednotka Kingston využívá technologii 3D NAND, novinka zaujme překvapivým výkonem, nízkou spotřebou a menším zahříváním.

Model A2000 představuje cenově dostupné řešení pro ukládání dat s vysokou rychlostí čtení/zápisu až 2200/2000 MB/s, což představuje trojnásobek výkonu SATA SSD disků. Je ideální pro běžné uživatele a počítačové kutily, kteří ocení mimořádné rychlosti odezvy i načítání dat.

Navíc má interní šifrovací funkci, která podporuje komplexní ochranu dat pomocí 256bitového hardwarového AES šifrování a umožňuje použití bezpečnostních řešení na základě TCG Opal 2.0 od nezávislých dodavatelů softwaru, jako jsou Symantec, McAfee nebo WinMagic. Podporuje také Microsoft eDrive, specifikaci zabezpečení úložiště dat pro použití s nástrojem BitLocker.

"Díky jednostranné tenké konstrukci pro rozhraní M.2 se A2000 uplatní nejlépe v ultrabooku nebo jiném malém systému. Je to skvělé řešení pro všechny, kdo potřebují navýšit výkon svého počítače,“ říká Tony Hollingsbee z Kingston Technology Europe Co LLP.

Interní funkce šifrování dat pak zajistí, že při použití vhodného řešení pro TCG Opal 2.0 budou uložená data dobře chráněna a zabezpečena. Disky A2000 jsou již na tuzemském trhu k dostání, a to v kapacitách 250 GB, 500 GB a 1 TB.

Mohlo by vás zajímat

Reklama