OptiPlex 7070 Ultra: Výkonný počítač ve stojánku monitoru

U novinky můžete kdykoli vyměnit, upgradovat nebo opravit jakoukoli součást / Dell
V těchto dnech představila společnost Dell Technologies nový inovativní stolní počítač OptiPlex 7070 Ultra, který je orientovaný vertikálně a výkonné technologie skrývá uvnitř tenkého a lehkého stojánku monitoru.

OptiPlex 7070 Ultra nabízí nejflexibilnější modulární design stolního počítače v odvětví s nulovými nároky na prostor. Zaujme elegantním vzhledem, je prostorově úsporný a nevytváří žádnou změť kabelů.

Přitom je plně modulární, a zákazníci si ho proto mohou nakonfigurovat podle svých potřeb a upgradovat během celého životního cyklu produktu. Znamená to, že počítač a displej je možné upgradovat a jejich údržbu provádět nezávisle na sobě.

Mezi základní funkce modelu OptiPlex 7070 Ultra patří nezávislý upgrade počítače nebo displeje. Můžete tak kdykoli vyměnit, upgradovat nebo opravit jakoukoli součást. Stojánek monitoru, ve kterém je integrován počítač, nabízí prvky fyzického zabezpečení zajišťující ochranu před neoprávněnou manipulací.

Nechybí flexibilní konfigurace ideální pro pracovní prostředí typu open-plan s více uživateli a možnost konfigurace pro různé případy použití a pracovní styly prostřednictvím kompatibilních produktů, jako je výškově nastavitelný stojánek, stojánek s pevnou výškou, držák VESA, rameno Dell MSA20 pro jeden monitor rozšiřující možnosti přizpůsobení a rameno Dell MDA20 pro dva monitory.

Výkon a škálovatelnost odpovídající potřebám uživatelů a konfigurace, které mohou zahrnovat až procesory Intel Core vPro i7, 64 GB paměti RAM, 1TB jednotku NVMe SSD a 2TB pevný disk. Na českém trhu bude nová řada OptiPlex v prodeji od října 2019.

Mohlo by vás zajímat

Reklama