Bezdrátovou, ergonomickou, myš MX Master 3 nabijete za pouhé tři minuty

 
Další 1 fotografie v galerii
Baterie vydrží při plném nabití až 70 dnů / Logitech
Myš MX Master 3 od Logitechu, zkonstruovaná a vyrobená ve Švýcarsku, nabízí rychlé a přesné rolování pomocí nového rolovacího kolečka MagSpeed. Díky jeho elektromagnetickému pohonu umožňuje MX Master 3 procházet tisíce řádků během několika sekund.

Inovovanou bezdrátovou myš MX Master 3 navrhl Logitech s důrazem na rychlost a přesnost. Její vymodelovaný tvar je dostatečně pohodlný i pro dlouhé pracovní dny a snižuje namáhání ruky a zápěstí.

Kromě možností přizpůsobení nabízených prostřednictvím Logitech Options jsou k dispozici také přednastavené profily oblíbených softwarových aplikací. Myš je vybavena velmi přesným senzorem Logitech MX Darkfield s rozlišením 4 000 DPI, který dokáže pracovat na libovolném povrchu, včetně skla. Baterie vydrží při plném nabití až 70 dnů a po rychlém tříminutovém dobíjení zvládne celodenní provoz. Pro dobíjení energie můžete využít nabíjecí kabel USB-C.

Logitech představil také novou bezdrátovou klávesnici MX Keys s plynulým stiskem kláves a přesnou hmatovou odezvou, která dokáže zpříjemnit i psaní dlouhých textů. Funkce chytrého podsvícení kláves detekuje ruce a automaticky nastavuje úroveň podsvícení podle světelných podmínek v místnosti.

Umí se také vypnout, když se klávesnice nepoužívá, aby se šetřila energie baterie a omezilo rozptylování pozornosti. K verzi Logitech MX Keys Plus je k dispozici také měkká, odolná a odnímatelná opěrka rukou, která přináší větší pohodlí při práci.

Logitech MX Master 3 a MX Keys jsou kompatibilní s platformami Windows, macOS a nejoblíbenějšími linuxovými distribucemi. Myš i klávesnice podporují technologii Logitech Flow ke snadnému a rychlému přepínání ovládání až tří počítačů s Windows nebo macOS současně. Mezi ovládanými počítači a operačními systémy je dokonce možné kopírovat a vkládat obsah, obrázky a dokumenty.

Logitech MX Master 3 a Logitech MX Keys by měly být v prodeji již tento měsíc, a to za 2 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama