Vylepšete si svůj notebook nebo počítač o Bluetooth 4.0

 
Další 1 fotografie v galerii
Připojit lze až sedm zařízení najednou / TP-LINK
Pomocí adaptéru UB400 je možné vylepšit jakýkoliv počítač nebo notebook o bezdrátovou komunikaci Bluetooth a zahodit kabely k reproduktorům, ke sluchátkům, myši či klávesnici.

Nový USB nano adaptér UB400 totiž používá nejnovější technologii Bluetooth 4.0 s nízkou spotřebou energie a je zpětně kompatibilní s technologií Bluetooth V3.0/2.1/2.0/1.1.

Připojit lze až sedm zařízení najednou, a to v okruhu až 20 metrů. Bezdrátově si připojíte i tiskárnu nebo mobilní telefon pro pravidelné zálohování.

Díky miniaturním rozměrům a elegantnímu designu lze adaptér „napořád“ vsunout do portu notebooku a zapomenout bez ohledu na to, zda cestujete nebo jste doma.

Novinka je plně kompatibilní s operačními systémy Windows 10/8.1/8/7/XP. V případě Win 8, Win 8.1, a Win 10 jsou jeho ovladače nainstalovány automaticky po vsunutí do USB portu. Pro systém Win 7/XP jsou k dispozici ovladače ke stažení.

Pokud tedy máte doma bezdrátový gamepad, Bluetooth sluchátka nebo třeba reproduktor, tak se vám možná bude tato novinka od TP-linku skutečně hodit. Adaptér UB400 si již můžete na tuzemském trhu pořídit, a to za 290 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama